مقاله بررسی تاثیر دما برسینتیک خشک شدن انگور و کیفیت کشمش حاصل


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر دما برسینتیک خشک شدن انگور و کیفیت کشمش حاصل دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر دما برسینتیک خشک شدن انگور و کیفیت کشمش حاصل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر دما برسینتیک خشک شدن انگور و کیفیت کشمش حاصل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر دما برسینتیک خشک شدن انگور و کیفیت کشمش حاصل :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

ایران از لحاظ میزان صادرات کشمش در دنیا مقاوم سوم دارد ولی از لحاظ ارزش صادراتی هر تن کشمش درمقام دهم قرار دارد یکی از دلایل این امر تهیه سنتی کشمش بین کشاورزان ایران است یکی از مراحل اصلی در فراوری کشمش مرحله خشک کردن انگور می باشد که درآن رطوبت محصول به حدود ۱۷ درصد برپایه خشک کاهش یافته و برای نگهداری به مدت طولانی مناسب می گردد دما در فرایند خشک شدن انگور یکی از تاثیر گذارترین پارامترها است دراین تحقیق به منظور بررسی تاثیر این پارامتر برسینتیک خشک شدن و کیفیت کشمش حاصل متغیر دمای خشک کن در چهار سطح ۴۰، ۵۰ ، ۶۰ و ۷۰ درجه سانتیگراد سرعت جریان هوا در سطح ۱ متر برثانیه و روش آماده سازی محصول با تیزاب ۰/۵% سود+۲% روغن سبزه در نظر گرفته شد نمودار تغییرات رطوبتی با زمان بدست آمد و کمترین زمان خشک شدن برای دمای ۷۰ درجه ۱۵ ساعت و بهترین رنگ برای دمای ۶۰ درجه زردکهربایی حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.