مقاله تاثیر ماده ضد میکروبی کلرواستیل کلراید روی کالاهای ۱۰۰% پنبه ای


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر ماده ضد میکروبی کلرواستیل کلراید روی کالاهای ۱۰۰% پنبه ای دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر ماده ضد میکروبی کلرواستیل کلراید روی کالاهای ۱۰۰% پنبه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر ماده ضد میکروبی کلرواستیل کلراید روی کالاهای ۱۰۰% پنبه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر ماده ضد میکروبی کلرواستیل کلراید روی کالاهای ۱۰۰% پنبه ای :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

خواص ضد باکتری طی یک روش دو مرحله ای اصلاح شیمیایی به سطح کالای پنبه ای اعمال می شود ابتدا کالا با کلرواستیل کلراید در THF با استفاده از پیریدین به عنوان کاتالیست برای داخل کردن گروه های کلرواستات تحت عملیات قرار میگیرد. در طول مرحله دوم پنبه کلرواستیله شده با نمک پتاسیم زیست فعال ۱- نفتیل استیک اسید واکنش داده تا محصول افزایشی سلولز ۱- نفتیل استیک اسید تولید شود. نتیجه طیف سنجی FTIRATR نشان دهنده این امر می باشد که پیوند شیمیایی بین ۱- نفتیل استیک اسید و زنجیرهای سلولز برقرار شده است. در نتیجه این اصلاح شیمیایی سطح کالای پنبه ای آبپریز می شود و پایداری حرارتی کالا نیز افزایش می یابد. هیدرولیز در فاز ناهمگن محصولات افزایشی نشان دهنده این امر می باشد که پیوند شیمیایی بین ۱- نفتیل استیک اسید و زنجیرهای سلولز برقرار شده است. در نتیجه این اصلاح شیمیایی سطح کالای پنبه ای آبگریز می شود و پایداری حرارتی کالا نیز افزایش می یابد. هیدرولیز در فاز ناهمگن محصولات افزایشی نشان داد که آزاد سازی ترکیبات زیست فعال به PH محیط عمل وابسته است. همچنین آنالیز فعالیت ضدباکتری یکی از محصولات افزایشی بدست آمده روی Escherichia coli انجام شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.