حدود آزادی بیان در نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران و مقایسه با موازین حقوق بشر


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 حدود آزادی بیان در نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران و مقایسه با موازین حقوق بشر دارای ۸۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد حدود آزادی بیان در نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران و مقایسه با موازین حقوق بشر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

فهرست
بخش اول کلیات:
مقدمه ۳
ضرورت تحقیق ۴
فصل اول : آزادی بیان در جمهوری اسلامی ایران و اسلام ۵
گفتار اول : آزادی بیان در اسلام ۵
تعریف آزادی بیان ۷
فصل دوم : تحدید آزادی بیان و قالب بندی آن در قوانین اساسی و عادی جمهوری اسلامی ایران ۱۲
گفتار اول : آزادی بیان در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ۱۲
گفتار دوم : آزادی بیان در قوانین عادی جمهوری اسلامی ایران ۲۴
بخش دوم (حدود آزادی بیان در حقوق بشر)
فصل اول: حق آزادی بیان در اسناد بین‌المللی جهانی و منطقه‌ای حقوق بشر ۳۹
گفتار اول: حق آزادی بیان در اسناد بین‌المللی جهانی حقوق بشر ۳۹
گفتار دوم: حق آزادی بیان در اسناد بین‌المللی منطقه‌ای حقوق بشر ۵۶
بخش سوم (نتیجه گیری ۵۷
نتیجه گیری ۵۸
منابع

چکیده :
در تحقیق صورت گرفته در مورد حدود آزادی بیان در نظام حقوقی ایران و اسلام و اعلامیه ی اسلامی حقوق بشر بحث شده و هم چنین نوشته هایی در خصوص آزادی بیان در مورد تاریخ اسلام و از منظر معصومین می باشد که با مطالعه ی آن بتوان آزادی بیان را در ندای اسلامی جستجو نمود و دید که اسلام چگونه به این امر حقوق بشری می پردازد و هم چنین نظر اندیشمندان اسلامی در برخورد و مواجهه با آزادی بیان چگونه است و نیز محدودیت های وارده در اسلام با این امر « آزادی بیان» چگونه در ارتباط است و در مواردی نیز به آزادی بیان در قوانین عادی و قوانین اساسی جمهوری اسلامی ایران پرداخته شده که بتوان مواردی از آزادی بیان را در آن پیدا نمود و به رشته ی تحریر در آمد تا با این قوانین آشنایی بهتر و بیشتری بتوان داشت و دید که تا چه حد در این نوشته ی حاضر آزادی بیان با اصول مورد قبول حقوق بشر هماهنگی دارد و در ارتباط است و ریشه ی هماهنگی و یا ناهماهنگی را در نتیجه نهایی نوشتار پیدا نمود و ملاحظه کرد و با نوشته ی حاضر می توان آزادی بیان در قوانین حاضر در نظام جمهوری اسلامی ایران را دید و مردم این مرزو بوم را با حقوق خود آشنا کرده تا احساس کنند حقوق مورد نظر آنها همان حقوق بشر می باشد که در تمام جوامع بین المللی مورد تأیید و استفاده قرار می گیرد و اصول آزادی بیان در حقوق بشر نیز در نوشتار حاضر ذکر گردیده و تعریف ها ومحدودیت هایی نیز را بر آن ذکر گردیده است که در ادامه ی مطالب بدان بطور کلی پرداخته خواهد شد.

مقدمه :
طرح موضوع: مثابه مورد نظر حدود ازادی بیان در قانون اساسی جمهوری اسلامی و درمورد حقوق ملت می باشد و مقایسه با موازین حقوق بشری و بین المللی و آزادی بیان مطلق نیست و دارای حدودی است که شکوفایی آن موجب شکوفایی افکار و اندیشه ها می شود و رعایت آن برای همه لازم است و این اصل « آزادی بیان» جزئی از حقوق بنیادین است و مسأله تجاوز به حقوق و آزادیهای اساسی افراد انسانی، بویژه از سوی دولتها و قدرتهای حاکم نسبت به افراد ( ملت) تحت حکومتشان و پیدا کردن راه حل های موثری برای جلوگیری از این وضع و تضمین حمایت از حقوق افراد یکی از نگرانی ها و دل مشغولی های مهم نظام بین المللی امروزی است. یک سری از حقوق و آزادیها وصف مقبولیت بین المللی بخشیده و از همه دولتها با وجود اختلاف در نظام حکومتی و رعایت استقلال آنها می خواهد که آن حقوق را رعایت کنند، حال جنبه مبهم این است که قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که بر اساس موازین شرعی و دینی است چگونه این حقوق را با قانون اساسی وقف داده است و باید دید که حدود آزادی بیان ملت ایران تا کجا بوده و تا چه جایی از سوی قانون اساسی ایران تلاش صورت گرفته تا آنها را محترم شمرده و با خط قرمز قدرت و حکومت روبرو نشود و منظور از این تحقیق و نوشته این است که چگونه می توان نظام خاص حقوق بشری بر مکتب اسلام و دیدگاه اسلامی و شرعی جمهوری اسلامی ایران ایجاد کرده و حقوق ملت ایران ( آزادی بیان) تا چه اندازه با اعلامیه حقوق بشر هماهنگی دارد و آزادی و مساوی بودن افراد جامعه در بیان افکارات و احساسات خود اعم از زن و مرد، فقیر و غنی تا چه حد رعایت شده است و در این تحقیق به این موضوع و حقوق ملت ایران از منظر آزادی بیان نگاهی عمیق خواهد شد تا بتوان ریشه ی عدم رعایت و یا حتی رعایت حقوق بشر و موارد آن را در قانون اساسی پیدا کرد.

فهرست منابع و مأخذ
منابع فارسی
۱. حقوق اساسی، دکتر قاسم قاسم زاده، چاپ اول نشرجنگل.
۲. دکتر هاشمی، سید محمد، حقوق اساسی، ساختارهای سیاسی، نشرمیزان.
۳. بوشهری، جعفر، حقوق اساسی، تهران، شرکت سهامی انتشار، جلد ۱ ۱۳۸۴.
۴. بسته نگاره، محمد، حقوق بشر از نظر اندیشمندان، شرکت سهامی انتشارچاپ، ۱۳۸۰.
۵. علی آقا بخشی، فرهنگ علوم سیاسی، مرکز اطلاعات و مدرک علمی ایران، ۱۳۷۴.
۶. در آمدی بر حقوق اسلامی، دفتر همکاری حوزه و دانشگاه، نشر سمت.
۷. مجموعه مقالات شیخ فضل الله نوری .
۸. قاضی زاده کاظم، مردم سالاری دینی، جلد ۳، نشر عروج، چاپ اول.
۹. مطهری، مرتضی، پیرامون انقلاب اسلامی.
۱۰. دکتر مهد پور، حسین، نظام بین المللی حقوق بشر، چاپ چهارم، ۱۳۹۰.
۱۱. استاد مکارم، ناصر، تفسیر نمونه، جاد ۱۱ تهران دار الکتاب اسلامیه، ۱۳۷۳.
۱۲. دکتر اسحاقی، سید حسین، آزادی در اسلام و غرب، نشر مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما، ۱۳۷۳، ص۹۰، ص۹۹ .
۱۳. مطهری ، مرتضی، پیرامون انقلاب اسلامی، دفتر انتشارات اسلامی۱۳۵۹، ص۱۴ .
۱۴. سبحانی، جعفر، فروغ ابدیت، نشر دانشگاه اسلامی، ۱۳۶۳ جلد۲، ص۳۷۰،ص۳۶۹ .
۱۵. فرهنگ لغت دهخدا .
۱۶. موسوی کاشمری، سید مهدی، انتقاد پذیری در حکومت علوی، فصلنامه حکومت اسلامی
۱۷. مهوری، محمد حسین ، حفظ نظم- فصل نامه حکومت اسلامی، نشر عروج.
۱۸. قاضی زاده، کاظم، اندیشه های فقهی سیاسی امام خمینی، نشر عروج.
۱۹. جعفری، محمد تقی، تحقیق در نظام حقوق جهانی بشر در اسلام، تهران، دفتر خدمات بین الملل۱۳۷۰ جلد۱
۲۰. امام خمینی، صحیفه نور، جلد۵.
۲۱. امام خمینی، صحیفه نور، جلد۹.
۲۲. هاشمی، سید محمد،حقوق اساسی جمهوری اسلامی ایران، جلد۱، نشر میزان .
۲۳.قانون اسلامی جمهوری اسلامی ایران

منابع غیر فارسی :
۱. قرآن کریم، آیه هفتادم سوره اسرا، خطاط : مصطفی اشرفی تبریزی، مترجم: مهدی الهی قمشه ای، نوبت چاپ چهارم، انتشارات مهشاد، سال ۱۳۷۶ .
۲. قرآن کریم، آیه چهارم سوره الرحمن، خطاط : مصطفی اشرفی تبریزی، مترجم: مهدی الهی قمشه ای، نوبت چاپ چهارم، انتشارات مهشاد، سال ۱۳۷۶ .
۳. قرآن کریم، آیه سوم سوره علق، خطاط : مصطفی اشرفی تبریزی، مترجم: مهدی الهی قمشه ای، نوبت چاپ چهارم، انتشارات مهشاد، سال ۱۳۷۶ .
۴. قرآن کریم، آیه بیست و نهم سوره کهف، خطاط : مصطفی اشرفی تبریزی، مترجم: مهدی الهی قمشه ای، نوبت چاپ چهارم، انتشارات مهشاد، سال ۱۳۷۶ .
۵. قرآن کریم، آیه پنجم سوره والتین، خطاط : مصطفی اشرفی تبریزی، مترجم: مهدی الهی قمشه ای، نوبت چاپ چهارم، انتشارات مهشاد، سال ۱۳۷۶ .
۶. قرآن کریم، آیه ۲۱۹سوره بقره، خطاط : مصطفی اشرفی تبریزی، مترجم: مهدی الهی قمشه ای، نوبت چاپ چهارم، انتشارات مهشاد، سال ۱۳۷۶ .
۷. قرآن کریم، آیه سوم الرحمن، خطاط : مصطفی اشرفی تبریزی، مترجم: مهدی الهی قمشه ای، نوبت چاپ چهارم، انتشارات مهشاد، سال ۱۳۷۶ .
۸. قرآن کریم، آیه ۱۸ سوره زمر، خطاط : مصطفی اشرفی تبریزی، مترجم: مهدی الهی قمشه ای، نوبت چاپ چهارم، انتشارات مهشاد، سال ۱۳۷۶ .
۹. قرآن کریم، آیه چهارم سوره علق، خطاط : مصطفی اشرفی تبریزی، مترجم: مهدی الهی قمشه ای، نوبت چاپ چهارم، انتشارات مهشاد، سال ۱۳۷۶ .
۱۰. قرآن کریم، آیه ۱۷ سوره زمر، خطاط : مصطفی اشرفی تبریزی، مترجم: مهدی الهی قمشه ای، نوبت چاپ چهارم، انتشارات مهشاد، سال ۱۳۷۶ .
۱۱. قرآن کریم، آیه ۱۲۵ سوره نحل، خطاط : مصطفی اشرفی تبریزی، مترجم: مهدی الهی قمشه ای، نوبت چاپ چهارم، انتشارات مهشاد، سال ۱۳۷۶ .
۱۲. قرآن کریم، سوره یوسف آیه ۱۰۸، خطاط : مصطفی اشرفی تبریزی، مترجم: مهدی الهی قمشه ای، نوبت چاپ چهارم، انتشارات مهشاد، سال ۱۳۷۶ .
۱۳. قرآن کریم، سوره نساء آیه ۱۰۴، خطاط : مصطفی اشرفی تبریزی، مترجم: مهدی الهی قمشه ای، نوبت چاپ چهارم، انتشارات مهشاد، سال ۱۳۷۶ .
۱۴. قرآن کریم، سوره بقره آیه ۱۱۱، خطاط : مصطفی اشرفی تبریزی، مترجم: مهدی الهی قمشه ای، نوبت چاپ چهارم، انتشارات مهشاد، سال ۱۳۷۶ .
۱۵. قرآن کریم، سوره عنکبوت آیه ۴۶، خطاط : مصطفی اشرفی تبریزی، مترجم: مهدی الهی قمشه ای، نوبت چاپ چهارم، انتشارات مهشاد، سال ۱۳۷۶ .
۱۶. قرآن کریم، سوره آل عمران آیه ۱۵۹، خطاط : مصطفی اشرفی تبریزی، مترجم: مهدی الهی قمشه ای، نوبت چاپ چهارم، انتشارات مهشاد، سال ۱۳۷۶ .
۱۷. قرآن کریم، سوره شوروی آیه۱۵۹، خطاط : مصطفی اشرفی تبریزی، مترجم: مهدی الهی قمشه ای، نوبت چاپ چهارم، انتشارات مهشاد، سال ۱۳۷۶ .
۱۸. قرآن کریم، سوره آل عمران آیه۱۵۹، خطاط : مصطفی اشرفی تبریزی، مترجم: مهدی الهی قمشه ای، نوبت چاپ چهارم، انتشارات مهشاد، سال ۱۳۷۶ .
۱۹. قرآن کریم، سوره بقره آیه ۱۰۷، خطاط : مصطفی اشرفی تبریزی، مترجم: مهدی الهی قمشه ای، نوبت چاپ چهارم، انتشارات مهشاد، سال ۱۳۷۶ .
۲۰. قرآن کریم، سوره بقره آیه ۲۵۶، خطاط : مصطفی اشرفی تبریزی، مترجم: مهدی الهی قمشه ای، نوبت چاپ چهارم، انتشارات مهشاد، سال ۱۳۷۶ .
۲۱. شهیدی، سید جعفر، نامه ۵۳ از فراز ۱۲۱، دفتر نشر فرهنگ اسلامی، .
۲۲. شهیدی، سید جعفر، نهج البلاغه کلمات قصار، حکمت ۳۷۴، دفتر نشر فرهنگ اسلامی، .
۲۳. شهیدی، سید جعفر، خطبه۲۱۶، دفتر نشر فرهنگ اسلامی، .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.