مقاله مروری بر توسعه اراضی فاریاب و تخریب اراضی در جنوب حوزه آبریز کرخه (با تکیه بر شوری آب و خاک ، ماندابی اراضی و مسائل زیست محیطی)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر توسعه اراضی فاریاب و تخریب اراضی در جنوب حوزه آبریز کرخه (با تکیه بر شوری آب و خاک ، ماندابی اراضی و مسائل زیست محیطی) دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر توسعه اراضی فاریاب و تخریب اراضی در جنوب حوزه آبریز کرخه (با تکیه بر شوری آب و خاک ، ماندابی اراضی و مسائل زیست محیطی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر توسعه اراضی فاریاب و تخریب اراضی در جنوب حوزه آبریز کرخه (با تکیه بر شوری آب و خاک ، ماندابی اراضی و مسائل زیست محیطی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر توسعه اراضی فاریاب و تخریب اراضی در جنوب حوزه آبریز کرخه (با تکیه بر شوری آب و خاک ، ماندابی اراضی و مسائل زیست محیطی) :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

حوزه آبریز رودخانه کرخه در غرب کشور و در مناطق میانی و جنوب غربی رشته کوههای زاگرس قرار دارد. مساحت این حوزه ۵۰۷۶۴ کیلو متر مربع می باشد که دشتها ۴۵ % سطح آن را تشکیل می دهد. رودخانه کرخه بعد از رودخانه های کارون و دز پر آب ترین رودخانه کشور م یباشد. آورد سالانه آن ۶۶۸۴ میلیون متر مکعب در سال و معادل ۲۰ % کل آبهای سطحی می
باشد که از طریق رود خانه های مختلف وارد استان خوزستان می گردد. خروجی حوزه تالاب هور العظیم در نزدیکی مرز مشترک ایران و عراق می باشد.
منابع آب حوزه در حدود ۴/۲ میلیارد متر مکعب می باشد که از میزان ۶۰% آن منابع آب سطحی و ۴۰% آن منابع آب زیرزمینی است. بخش کشاورزی بزرگترین مصرف کننده آب حوزه بوده و ۹۴ % مصارف را به خود اختصاص می دهد. بنابراین حوزه کرخه از دیدگاه مصرف آب یک حوزه کشاورزی است.
سد کرخه بر روی رودخانه کرخه در جنوب حوزه تاسیس ودر سال ۱۳۷۸ به بهره برداری رسید. تامین انرژی برقابی به میزان ۹۳۴ گیگا وات-ساعت در سال، کنترل سیلاب، و تامین آب برای آبیاری ۳۴۲ هزار هکتار از دش تهای آبخور زیر دست آن از اهداف مهم ساخت این سد بود ه است. تا امروز بخشی از کارهای اجرایی ساخت شبکه های آبیاری دشت های مختلف پایاب
سد انجام و کار آن ادامه دارد. دشت آزادگان بزرگترین مصرف کننده آب ۰/۶۴۳ میلیارد متر مکعب) در حوزه بوده که ۹۹/۷% و یا تقریبا تمامی آن بهمصرف کشاورزی می رسد. مساحت این دشت حدود ۲۰۰۰۰۰ هکتار می باشد که از این میزان برنامه ریزی گردیده تا ۹۵۰۰۰ هکتار آن از طریق احداث شبکه آبیاری به زیر کشت محصولات برود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.