مقاله مطا لعه کارآیی تعدادی از قارچهای میکوریزا آربوسکولار در ارقام گندم با استفاده از کلونیزاسیون ریشه و فسفر ۳۲
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطا لعه کارآیی تعدادی از قارچهای میکوریزا آربوسکولار در ارقام گندم با استفاده از کلونیزاسیون ریشه و فسفر ۳۲ دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطا لعه کارآیی تعدادی از قارچهای میکوریزا آربوسکولار در ارقام گندم با استفاده از کلونیزاسیون ریشه و فسفر ۳۲ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطا لعه کارآیی تعدادی از قارچهای میکوریزا آربوسکولار در ارقام گندم با استفاده از کلونیزاسیون ریشه و فسفر ۳۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطا لعه کارآیی تعدادی از قارچهای میکوریزا آربوسکولار در ارقام گندم با استفاده از کلونیزاسیون ریشه و فسفر ۳۲ :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
هدف اصلی کشاورزی پایدار کاهش در نهاده های ورودی بدون هیچ گونه کاهش قابل ملاحظه ای در تولید می باشد ، که کاهش مصرف کودهای شیمیایی جهت حفظ محیط زیست یکی از اهداف آن است ( ۱ ). در این میان قارچهای میکوریزا آربوسکولار (Am) از اهمیت خاصی برخوردار هستند ( ۲). و مدیریت خوب این همزیستهاموجب کاهش مصرف کودهای شیمیایی می شود ، همچنین در تحقیقات بیولوژیکی خاک برای بررسی وضعیت همزیستی میکرو ارگانیسم های خاکزی با ریشه گیاهان و تاثیر آنها درجذب عناصر غذایی به خصوص فسفر می توان از رادیو ایزوتوپ فسفر – ۳۲ استفاده کرد ( ۳و ۵). تاثیر کاربرد سویه های مختلف قارچ های میکرویزا آربوسکولار با تعدادی از ارقام گندم از نظر بهبود سطح جذب عناصر غذایی با استفاده از فسفر ۳۲ و میزان کلونیزاسیون ریشه مورد بررسی قرار گرفتند . باتوجه به ویژگی قارچهای میکوریز در انتشار میسلیوم ( ۴) طبیعتا تیمارهایی که توانسته بودند همزیستی مناسب تری برقرار نمایند ، میزان جذب فسفر ۳۲ نیز از خاک بیشتر شده بود که این را به راحتی از طریق ردیابی فسفر ۳۲ صورت پذیرفت( ۳ )
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.