مقاله تاثیر شوری بر جذب و انتقال برخی از عناصر غذایی در چهار رقم لوبیا


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر شوری بر جذب و انتقال برخی از عناصر غذایی در چهار رقم لوبیا دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر شوری بر جذب و انتقال برخی از عناصر غذایی در چهار رقم لوبیا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر شوری بر جذب و انتقال برخی از عناصر غذایی در چهار رقم لوبیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر شوری بر جذب و انتقال برخی از عناصر غذایی در چهار رقم لوبیا :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

شوری آب و خاک، از جمله تنش های محیطی است که در بخش وسیعی از مناط ق خشک و نیمه خشک کشور منجر به محدودیت تولید و کاهش عملکرد شده است . لوبیا گیاهی یکساله و نسبتا حساس به تنش خشکی و شوری می باشد اما با توجه به تنوع ژنتیکی موجود در این گیاه، با شناسایی ارقام مقاوم تر به این تنش ها می توان سطح زیر کشت، راندمان و کیفیت این محص ول را اقزایش داد . از طرفی تحقیقات انجام شده بر روری گیاهان مختلف نشان داده که شوری می تواند جذب عناصر غذایی ضروری مانند پتاسیم، کلسیم و منیزیم را تحت تاثیر قرار دهد ( ۱و ۳ و ۴ و ۶) بر اساس دسته بندی ماس ( ۱۹۸۶ )، آستانه مقاومت لوبیا به شوری، هدایت الکتریکی ۱ دسی زیمنس بر متر گزارششده است و با افزایش هدایت الکتریکی به ۱/۵، ۲/۳ و ۳/۶، به ترتیب ۱۰، ۲۵ و ۵۰درصد کاهش عملکرد دیده ، ۳، به ترتیب، می شود ( ۵). هدف از این تحقیق، مقایسه مقاومت به شوری و تعیین الگوی تجمع عناصر سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم در بخش هوایی چهار رقم لوبیا تحت تاثیر مقادیر مختلف کلرور سدیم آب آبیاری بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.