مقاله غلظت نیترات وضرورت کنترل آن در آب آشامیدنی شهر اراک


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غلظت نیترات وضرورت کنترل آن در آب آشامیدنی شهر اراک دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غلظت نیترات وضرورت کنترل آن در آب آشامیدنی شهر اراک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غلظت نیترات وضرورت کنترل آن در آب آشامیدنی شهر اراک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غلظت نیترات وضرورت کنترل آن در آب آشامیدنی شهر اراک :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

یکی از آلاینده های مهم آب ز یرزمینی در ایران و بسیاری از نقاط جهان که از این منبع بـه عنـوان آب آشامیدنی استفاده مینمایند نیترات است . میزان نیتـرات در آب زیرزمینـی در اثـر ورود آلاینـده هـای مختلف مانند فاضلاب انسانی و مواد زاید شهری و صنعتی به شـدت بـالا رفتـه و مـی توانـد اثـرات نـا مطلوبی را بر سلامت انسان ( خصوصا کودکان ) و سایر موجودات زنده بگذارد .
بنــا بــر گزارشــات موجــود، غلظــت نیتــرات در منــابع آب بــسیاری از شــهرهای کــشور ماننــد تهــران ،مشهد،رشت،ساری،اصفهان،همدان و اراک افزایش قابل توجهی پیدا کرده است . اولین قدم در حـل هـر معضل زیست محیطی، داش تن اطلاعات جامع در خصوص آن میباشد تا بتوان راه حلهـای علمـی بـرای حل مشکل ارائه داد . هدف از انجام این تحقیق، بررسی وضـعیت موجـود غلظـت یـون نیتـرات در آب آشامیدنی شهر اراک و پیشنهادات اولیه جهت کاهش اثرات منفـی ایـن آلاینـده میباشـد . نتـایج اولیـه حاصل از این تحقیق نشان میدهد که متاسفانه تقریبا در اکثر نمونه ها غ لظت نیترات بـالاتر از مقـادیر حداکثر استاندارد است . میانگین غلظت نیترات در کلیه مناطق یاد شده در فصول زمـستان وبهـار بـه ترتیب ۱۳,۶۱ و ۱۳,۸۴ میلی گرم در لیتر ( بر اساس واحـد نیتـرو ژن ) بدسـت آمـد . همچنـین براسـاس محاسبات اولیه ارتباط مشخصی بین بالا بودن غلظت نیترات وعوامل تولید کننده آلودگی که مهمترین آنها فاضلابهای خانگی هستند بدست آمد . نتایج به دست آمده بیانگر آلودگی آب آشامیدنی این شهر به یون نیترات میباشد . ضروری است تمهیدات علمی کوتاه مدت ( مانند استفاده از سیستم هـای تـصفی ه خانگی یا کمک به گسترش واحد های کوچک تصفیه آب ) ویـا دراز مـدت ( ماننـد تـسریع در احـداث تصفیه خانه فاضلاب شهر اراک ) جهت کاهش اثرات منفی آلودگی آب بـه نیتـرات مـورد ارزیـابی قـرار گیرد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.