مقاله استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی(AHP) و مهندسی ارزش(VE) در تعیین اهمیت شاخص های ارزیابی عملکرد شبکه های آبیاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی(AHP) و مهندسی ارزش(VE) در تعیین اهمیت شاخص های ارزیابی عملکرد شبکه های آبیاری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی(AHP) و مهندسی ارزش(VE) در تعیین اهمیت شاخص های ارزیابی عملکرد شبکه های آبیاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی(AHP) و مهندسی ارزش(VE) در تعیین اهمیت شاخص های ارزیابی عملکرد شبکه های آبیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی(AHP) و مهندسی ارزش(VE) در تعیین اهمیت شاخص های ارزیابی عملکرد شبکه های آبیاری :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

تعیین ضرائب اهمیت شاخص ها در ارزیابی عملکرد شبکه های آبیاری، یکی از مهمترین مراحل تعیین مقدار عملکرد نهایی و اولویت بندی شاخص ها و دیدگاه ها جهت بهبود عملکرد شبکه ها می باشد.
تصمیم گیری درباره ی ضرائب اهمیت عوامل مختلف با هم بسیار پیچیده است. برای رفع این مشکل چندین روش تصمیم گیری چند معیاره وجود دارد که تحلیل سلسله مراتبیبا تشکیل ماتریس مقایسات زوجی یکی از روشهایی است که به صورت وسیع در تحقیقات مورد استفاده قرار می گیرد و باعث تسهیل در امر تصمیم گیری میشود.
نحوه ی تشکیل ماتریس مقایسات زوجی دارای مراحلی استکه چنانچه نظرات افراد به صورت گروهی و مطابق با فرآیند مهندسی ارزش اعمال گردد موجب تعیین دقیق ضرائب اهمیت و تصمیم گیری صحیح اولویتکاری در شبکه های آبیاری و بهینه سازی هزینه جهت بهبود عملکرد میگردد.
در این تحقیق برای ارزیابی عملکرد شبکه های آبیاری بریمند و دینور در استان کرمانشاه و مقایسه ی آنها، شاخص های انتخاب شده با استفاده از نظر کارشناسان مجرب به روش گروهی طی فرآیند مهندسی ارزش و به روش های انفرادی ارزش گذاری شده ، سپس ضرائب اهمیت آنها تعیین و جداول مقایسات زوجی تکمیل گردید.
جداول تکمیل شده نیز به روش بردار ویژه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایجحاصله از مقایسه نرخ ناسازگاری (I.R)جداول تکمیل شده ماتریس مقایسات زوجی به روش گروهی و روش های انفرادی، نشان می دهد که تکمیل جداول به صورت گروهی دارای میزان نرخ ناسازگاری کمتری نسبت بهروش های انفرادی می باشد و استفاده از روش گروهی باعث بررسی نقاط ضعف و قوت، جلوگیری از اعمال نظرات فردی، کاهش اشتباهات، تصمیم در اعمال نظرات دقیق تر و برقراری سازگاری منطقی در مقادیر به دست آمده شده است، که درنهایت منجر به اتخاذ تصمیم مدیریتی صحیح جهت صرف هزینه در بهبود عملکرد شبکه ها می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.