مقاله حاملهای انرژی و محیط زیست


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله حاملهای انرژی و محیط زیست دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حاملهای انرژی و محیط زیست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حاملهای انرژی و محیط زیست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حاملهای انرژی و محیط زیست :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

افزایش بی رویه مصرف انرژی حاصل از سوختهای فسیلی، اگر چه رشد سریع اقتصادی جوامع مدرن صنعتی را میسر کرده اما به واسطه نشر آلاینده های حاصل از احتراق و افزایش غلظت دی اکسید کربن در اتمسفر و پیامدهای آن جهان را با تغییرات برگشت ناپذیری مواجه ساخته است . ادامه این روند نه تنها منابع تجدید ناپذیر و پایان یافتنی انرژی را به سرعت تخریب می کند بلکه آلاینده های گوناگونی را در محیط های پذیرنده (هوا، آب و خا ک ) رها می ساز د. آثار زیست محیطی مصرف انرژی تنها به مرزهای یک کشور محدود نمی شود . بلکه در بسیاری از موارد به صورت مشکلی فرامرزی و جهانی پدیدار می گردد.
– تشدید تراکم گازهای گلخانه ای
– گرمایش زمین
– تخریب لایه ازن و بارش باران های اسیدی
– آلودگی اقیانوس ها و تغییرات آب و هوائی
– از بین رفتن گونه های گیاهی و جانوری، بیابان زائی و تخریب جنگلها
– به مخاطره انداختن سلامت و بهداشت جامعه
با توجه به عملکرد بخش انرژی کشور در سال ۱۳۸۳ کل تولید انرژی اولیه کشور معادل ۲۲۰/۹ میلیون بشکه معادل نفت خام بوده که ۷۱/۶ درصد آن به نفت خام، ۲۷/۳ درصد به گاز طبیعی ۰/۸۰ درصد به برق آبی و انرژی های تجدید پذیر و ۰/۳ درصد به سوختهای جامد و غیر تجاری اختصاص یافته است.
بنابراین ورای مسئله آلودگی محیطی، سوختهای فسیلی از نقطه تامین منابع انرژی نیز دارای اهمیت ویژه ای بوده و تمام جوامع ملزم به کنترل و بهینه سازی مصرف انرژی در دنیا به شمار می آید . می توان با تدوین الگوهای مناسب مصرف انرژی و کاربردی کردن آن، تلاش جدی در جهت کاهش و کنترل مصرف انرژی (بخصوص سوختهای فسیل ی ) بعمل آورده ، از طرفی نیز با توجه به پتانسیل بالای منابع انرژی های تجدید (بخصوص سوختهای فسیل ی ) بعمل آورده، از طرفی نیز با توجه به پتانسیل بالای منابع انرژی های تجدید شونده (نظیر انرژی خورشیدی، بادی، زمین گرمایی و 😉 و بهره برداری گسترده از آنها نقش اساسی در کاهش مصرف انرژی های فسیلی و حفظ منابع موجود و نهایتاٌ موجب تقلیل آلاینده های زیست محیطی خواهد شد.
در این مقاله با استفاده از آمارهای موجود مصرف انرژی و نیز بهره گیری از فاکتورهای انتشار موادسوختنی؛ مقادیر انتشار آلانیده های زیست محیطی بخصوص در شهرهای آلوده کشور برآورد . و به همراه آن راهکارهای بهبود مصرف انرژی در بخش های مختلف ارائه گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.