مقاله ضوابط ناکارآمد تراکم ساختمانی، مغایر با معیارهای توسعه شهری پایدار


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ضوابط ناکارآمد تراکم ساختمانی، مغایر با معیارهای توسعه شهری پایدار دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ضوابط ناکارآمد تراکم ساختمانی، مغایر با معیارهای توسعه شهری پایدار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ضوابط ناکارآمد تراکم ساختمانی، مغایر با معیارهای توسعه شهری پایدار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ضوابط ناکارآمد تراکم ساختمانی، مغایر با معیارهای توسعه شهری پایدار :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

تراکم شهری به عنوان راهکاری برای پایداری شهری، هر چند مورد توافق جمیع صاحب نظران مسائل شهری می ب اشد، اما به سبب پیچیدگی آن، روی میزان فشردگی یا گستردگی و یا به عبارت دیگر نوع تراکم اتفاق نظر وجود ندار د . بارتون دلائل موافقان و مخالفان شهر متراکم را به ترتیب زیر دسته بندی می نماید:
-۱ دلائل موافقان شهر متراکم
– کم شدن آلودگی هوا به دلیل کوتاه بودن مسیرها و کم شدن ترافیک
– افزودن بر جذابیت اقتصادی منطقه
– کم شدن تفاوت های فرهنگی و اجتماعی
– ایجاد یک محیط اجتماعی امن، پویا و زنده
-۲ دلائل مخالفان شهر متراکم
– افزایش آلودگی محیط به دلیل افزایش ترافیک
– گران شدن بیش از حد زمین
– افزایش بزه کاری های اجتماعی
– از بین رفتن آسایش و خلوت به دلیل ازدحام بیش از حد
دربررسی مبحث تراکم شهری، آنجه مهم و قابل توجه می باشد آن است که تراکم یکی از مولفه های اصلی است که می تواند در پایداری توسعه شهر بسیار موثر بوده و از رشد و توسعه بی برنامه و ناپایدار شهر جلوگیری نماید و لذا لازم است قانونمن د شده و بر نحوه برنامه ریزی و اجرای صحیح آن نظارت دقیق صورت پذیرد.
در این مقاله، ضمن بررسی انواع تراکم و زمینه ها و عوامل مختلف تراکم شهری پایدار، لزوم توجه به مبحث تراکم شهری برای دستیابی به شهر پایدار مشخص می گرد د . می دانیم که برای دستیابی به پایداری شهر ، باید آن را به عنوان یک کلیت نگریست و تمام موضوعات مرتبط با آن را در سطوح مختلف مورد ارزیابی و توجه قرار دا د . لذا در بحث تراکم شهری پایدار نیز باید به موضوع تراکم ساختمانی که یکی از مهمترین اجزا آن می باشد توجه خاص نمو د . مقاله در ادامه به بررسی ضابطه مصوب شورای عالی شهرسازی و معماری ایران در ارتباط با تراکم ساختمانی که با هدف استفاده بهتر از سطح زمین برای اسکان جمعیت در شهرها، تامین فضای باز و دستیابی به محیط زیست بهتر تدوین گردیده است می پردازد و با ارائه مثالهایی از اراضی دارای متراژهای مختلف شهر، ناکارآ مدی این ضابطه را نسبت به اهدافش تحلیل می نماید و در نهایت بر لزوم تدوین ضوابط کارآمد تراکم ساختمانی توسط مدیریت های برنامه ریزی و کنترل ساخت و سازهای شهری کشور در جهت دستیابی به یک چارچوب قانونی اجرایی توسعه پایدار شهری تاکید می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.