مقاله تعیین معادلات صریح طول زهکش افقی در سدهای خاکی همگن با استفاده از خواص سهمی مبنا و مقایسه با روش ترسیمی کاساگرانده (مطالعه بر روی سد خاکی گلستان۱)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین معادلات صریح طول زهکش افقی در سدهای خاکی همگن با استفاده از خواص سهمی مبنا و مقایسه با روش ترسیمی کاساگرانده (مطالعه بر روی سد خاکی گلستان۱) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین معادلات صریح طول زهکش افقی در سدهای خاکی همگن با استفاده از خواص سهمی مبنا و مقایسه با روش ترسیمی کاساگرانده (مطالعه بر روی سد خاکی گلستان۱)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین معادلات صریح طول زهکش افقی در سدهای خاکی همگن با استفاده از خواص سهمی مبنا و مقایسه با روش ترسیمی کاساگرانده (مطالعه بر روی سد خاکی گلستان۱)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین معادلات صریح طول زهکش افقی در سدهای خاکی همگن با استفاده از خواص سهمی مبنا و مقایسه با روش ترسیمی کاساگرانده (مطالعه بر روی سد خاکی گلستان۱) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

هنگامیکه گرادیان هیدرولیکی در قسمت تراوش آب از پایین دست سد از شیب بدنه پایاب تجاوز نماید، باعث شسته شدن خاک بدنه سد می شود . به طوری که با تشکیل تونل، باعث فرسایش درونی یا رگاب در سد می شود . که نهایتاً شکست سد را در پی خواهد داشت . چنانچه در این شرایط از یک زهکش افقی استفاده شود، خطر فرسایش درونی تا حد زیادی کاهش می یابد . این نوع زهکش ها بوسیله یک یا چند طبقه فیلتر به خاک بدنه سد متصل گشته و تمامی زه درون بدنه و قمست عمده زه پی را به طرف بیرون سد هدایت می کنند . در این مقاله با در نظر گرفتن خط زه در بدنه سد، و با استفاده از ویژگیهای سهمی و یک خط راست، معادلات صریح مربوط به طراحی طول زهکش افقی بدست آمده اند . سپس با در دست داشتن مشخصات سد گلستان ) )۱ ، طول زهکش افقی این سد یک بار از طریق معادلات به دست آمده و بار دیگر از طریق روش گرافیکی کاساگرانده برآورده شده و نهایتاً حاصل این دو روش با هم مقایسه شده اند . نتیجه حالی از این بود که مقادیر به دست آمده از هر دو روش به هم نزدیک بوده و استفاده از معادلات صریح می تواند به عنوان مبنایی جهت کنترل صحت نتایج به دست آمده از روش ترسیمی کاساگرانده که نیاز به مهارت و دقت بالایی دارد، باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.