مقاله مقایسه نیاز آبی برنج و سایر محصولات زراعی در منطقه اصفهان جهت مدیریت بهینه منابع آب


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه نیاز آبی برنج و سایر محصولات زراعی در منطقه اصفهان جهت مدیریت بهینه منابع آب دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه نیاز آبی برنج و سایر محصولات زراعی در منطقه اصفهان جهت مدیریت بهینه منابع آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه نیاز آبی برنج و سایر محصولات زراعی در منطقه اصفهان جهت مدیریت بهینه منابع آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه نیاز آبی برنج و سایر محصولات زراعی در منطقه اصفهان جهت مدیریت بهینه منابع آب :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

آب همواره یکی از عوامل مهم در بخش کشاورزی بوده و درسال های اخیر بعنوان محدود کننده ترین عامل تولید در این بخش مطرح شده است. افزایش نقاضای آب به دلیل افزایش جمعیت رقابت بین بخش های دیگر با بخش کشاورزی در دهه های اخیر باعث شده که به شکل مطلوبی از این ماده حیاتی استفاده نگردد. این موضوع برای کشور ما که درمنطقه خشک و نیمه خشک قرار دارد، بیشتر از سایر نقاط دنیا دارای اهمیت می باشد. از آنجایی که بخش کشاورزی بزرگترین مصرف کننده آب می باشد، لذا کشت ارقام متناسب با شرایط هیدرواقلیمی محل و تعیین قابلیت اراضی می تواند یکی از گام های موثر جهت استفاده مطلوب و بهینه از منابع آب موجود باشد. منطقه اصفهان با بارندگی سالانه حدود ۱۱۰ میلیمتر و تبخیر و تعرق پتانسیل بالغ بر ۲۴۰۰ میلیمتر یکی از مناطق خشک کشور حساب می آید که از لحاظمنابع آب به شدت در مضیقه می باشد. بنابراین کشت محصولاتی از قبیل برنج که دارای نیاز آبی و تبخیر و تعرق بسیار بالائی می باشند برای این منطقه فاقد هرگونه توجیه علمی می باشد. طی مطالعاتی انجام شده با استفاده از تکنیک سنجش از دور توسط ماهواره IRS و سنجنده های WiFS , LISS III در طی سال های ۲۰۰۳ و ۲۰۰۴ سطح زیر کشت برنج در منطقه اصفهان بالغ بر ۲۰۰۰۰ هکتار برآورد گردید. بنابراین در راستای توسعه پایدار و حفظ منابع آب بایستی بهترین کشت از نظر نیاز آبی و شرایط اقلیمی منطقه معرفی گردد. در ا ین تحقیق مقایسه ای بین نیاز آبی و عملکرد برنج و محصولات دیگری چون گندم، جو، سیب زمینی ، و … صورت گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.