مقاله بررسی کمی و کیفی آب آشامیدنی ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی کمی و کیفی آب آشامیدنی ایران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی کمی و کیفی آب آشامیدنی ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کمی و کیفی آب آشامیدنی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی کمی و کیفی آب آشامیدنی ایران :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
آب آشامیدنی مورد مصرف در اکثر مناطق جهان از آبهای سطحی و زیرزمینی تامین می گردد.هر کدام از این منابع آبی دارای ویژگیهای خاص خود هستند.میزان کلیفرم و باکتری کم،کدورت پائین، رنگ اندک،طعم مطبوع ، میزان موادجامد محلول متوسط تا زیاد،رادیواکتیویته کم، ازجمله مشخصات معمول آبهای زیرزمینی و میزان کلیفرم و باکتری زیاد،کدورت متوسط تا زیاد،رنگ متغیر، طعم متغیر، مواد جامد محلول کم تا متوسط، رادیواکتیویته متغیر از شاخص های آبهای سطحی محسوب می شوند. میزان آبهای سطحی جهان بیشتر از آبهای زیرزمینی بوده و در عوض به دلیل نوسان کیفیتی که دارند نیازمند به دقت بیشتری در روند تصفیه می باشند.اغلب شهرهای بزرگ جهان از آبهای سطحی به عنوان منبع اصلی تامین آب استفاده میکنند.ایران نیز از این مقوله مستثنی نیست. در این مقاله سعی شده ضمن شناسایی میزان منابع تامین آب شرب کشور آنالیز کیفی و کمی مربوطه در مناطق مختلف ارائه و نتایج آماری منطقی استخراج گردد.بر اساس این نتایج بسیاری از مناطق ایران دارای مشکل غلظت بیش از حد مجاز سدیم، منیزیم وپتاسیم در آب شرب می باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.