مقاله بررسی اثر شرایط فرایندی تهیه پایه کاتالیست زیگلر- ناتا بر ساختار شیمیایی، مورفولوژی و رفتار حرارتی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر شرایط فرایندی تهیه پایه کاتالیست زیگلر- ناتا بر ساختار شیمیایی، مورفولوژی و رفتار حرارتی آن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر شرایط فرایندی تهیه پایه کاتالیست زیگلر- ناتا بر ساختار شیمیایی، مورفولوژی و رفتار حرارتی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر شرایط فرایندی تهیه پایه کاتالیست زیگلر- ناتا بر ساختار شیمیایی، مورفولوژی و رفتار حرارتی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر شرایط فرایندی تهیه پایه کاتالیست زیگلر- ناتا بر ساختار شیمیایی، مورفولوژی و رفتار حرارتی آن :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
یکی از نکات کلیدی در تهیه بیشترکاتالیس تهای هتروژن و به ویژه کاتالیست زیگلر- نات ا، کنترل مورفولوژی و بافت پایه و ایجاد مساحت سطح و تخلخل بیشتر در آن است. در این پژوهش، ذرات کروی منیزیم کلرید، به عنوان پایه برای کاتالیست زیگلر- ناتا، با استفاده از روش سردکردن ناگهانی محلول منیزیم کلرید در اتانول (اداکت منیزیم کلرید) تهیه شد. سپس اثر نسبت مولی اتانول به منیزیم کلرید، و همچنین سرعت ه مزدن امولسیون محلول منیزیم کلرید مذاب در روغن پارافین بر روی باندها و ساختار شیمیایی، دمای ذوب، مورفولوژی، اندازه ذرات و توزیع اندازه آنها و مساحت سطح ذرات اداکت تهیه شده بررسی شد. نتایج نشان داد تغییر نسبت مولی اتانول به منیزیم کلرید ساختار شیمیایی، دمای ذوب، مورفولوژی، اندازه و توزیع اندازه ذرات اداکت را تحت تاثیر قرار داده و نسبت مولی ۳ نسبت مولی بهینه برای تهیه اداکت کروی منیزیم کلرید م یباشد.میزان کرویت و تخلخل نمون ههای با نسبت مولی ۳ بسیار بیشتر از نمون ههای با نسبت مولی ۲/۵است. همچنین سرعته مزدن در هنگام تهیه امولسیون محلول منیزیم کلرید در روغن پارارفین، شکل، اندازه و توزیع اندازه ذرات اداکت را تحت تاثیر قرار م یدهد اما بر باندهای شیمیایی و دمای ذوب نمونه ها اثری ندارد. با افزایش سرعت هم زدن امولسیون، شکل کروی و تخلخل اداک تهای به دست آمده بهتر م یشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.