مقاله شبیهسازی انتقال حرارت و جرم در ضمن انجماد ماده غذایی دو بعدی مرطوب و متخلخل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله شبیهسازی انتقال حرارت و جرم در ضمن انجماد ماده غذایی دو بعدی مرطوب و متخلخل دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شبیهسازی انتقال حرارت و جرم در ضمن انجماد ماده غذایی دو بعدی مرطوب و متخلخل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبیهسازی انتقال حرارت و جرم در ضمن انجماد ماده غذایی دو بعدی مرطوب و متخلخل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شبیهسازی انتقال حرارت و جرم در ضمن انجماد ماده غذایی دو بعدی مرطوب و متخلخل :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در این مقاله یک روش شبی هسازی عددی برای پیش گویی انتقال حرارت و جرم در طول انجماد یک ماده غذایی دو بعدی، متخلخل و مرطوب ارائه شده است. تأثیر عوامل مؤثر بر زمان انجماد، مانند تشعشع از سطح، انتقال جرم از سطح و میزان تخلخل ماده غذایی مورد بررسی قرار گرفته است. از روش حجم کنترل برای گسست هسازی معادلات حاکم استفاده شده است. در نهایت به منظور ارزیابی مدل عددی، این مدل با نتایج آزمایشگاهی موجود مقایسه گردیده و مشاهده شده که انطباق خوبی برقرار است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.