مقاله تولید بیولوژیکی کیتوسان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید بیولوژیکی کیتوسان دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید بیولوژیکی کیتوسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید بیولوژیکی کیتوسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید بیولوژیکی کیتوسان :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

در این پژوهش ، کیتوسان از گونه قارچ آسپرژیلوس نایجر ۵۰۱۲ ، در محیط کشت کنجاله سویا به روش بیولوژیکی تولید شد. این استخراج در شرایط مختلف انجام شد . تغییر رطوبت محیط کشت ، تغییر میزان میکروارگانیسم های تلقیح شده به محیط کشت ، تغییر میزانpH هنگام افزودن سود ۲ نرمال به مایع حاصل از سانتریفوژ در زماناستخراج ، شرایط مختلف استخراج کیتوسان می باشند. کیتوسان استخراج شده در این موقعیت ها با یکدیگر مقایسه شدند. نتایج بدست آمده نشان می دهد که نوع و رطوبت محیط کشت ، میزان میکروارگانیسم های تلقیح شده ،میزانpH استخراج یا بعبارت کلی روش های عمل آوری در ساختار بلوری ، ساختار شیمیایی ، رنگ ، مقدار و کیفیتمحصول اثر دارد. آزمایشهای تشخیص کیفی و شناسایی کیتوسان بدست آمده در این پژوهش شامل اسپکتروفتومتری مادون قرمز می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.