مقاله تولید خمیر ح لشدنی (آلفاسلولز) از ضایعات بلا استفاده ذرت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تولید خمیر ح لشدنی (آلفاسلولز) از ضایعات بلا استفاده ذرت دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید خمیر ح لشدنی (آلفاسلولز) از ضایعات بلا استفاده ذرت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید خمیر ح لشدنی (آلفاسلولز) از ضایعات بلا استفاده ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید خمیر ح لشدنی (آلفاسلولز) از ضایعات بلا استفاده ذرت :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
این تحقیق قابلیت تولید خمیر ح لشدنی (آلفاسلولز) از ساقه ذرت بلا استفاده در منطقه شرق کرمانشاه واقع در مزارع کشاورزی بین بیستون و صحنه مورد بررسی قرار گرفت. ابتدا آنالیز شیمیایی بر روی نمونه ساقه انجام گرفت که بر طبق آن درصد مواد استخراجی ۶/۲۵ خاکستر ۷/۷۶، لیگنین ۱۹/۷، و سلولز ۶۶/۲۹ درصد و میزان رطوبت ان نیز ۸/۳۶ درصدتعیین شد. سپس مرحله پی شهیدرولیز با آب با یک پروفیل افزاینده و کاهنده دما و ۳ زمان پخت (ماند) متفاوت، صفر، ۲۰ و ۳۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه سانت یگراد انجام گرفت و با توجه به راندمان خمیر حاصله، زمان ماند ۳۰ دقیقه بعنوان زمان پیش هیدرولیز بهینه انتخاب شد. در مرحله بعدی، پخت کرافت با شرایط سولفیدیته ۲۵ درصد و قلیای فعال ۶۰ و ۹۰ دقیقه انجام شد. از بین پخ تهای انجام شده، با انداز هگیری راندمان ، ۲۰ و ۲۲ درصد در ۳ زمان ماند ۳۰ ،۱۸ خمیر و عدد کاپا، پخت بهینه انتخاب و شرایط آن قلیای فعال ۲۲ درصد و زمان پخت ۹۰ دقیقه بود. پس از آن رنگبری (سفیدسازی) روی خمیرهای حاصله با توال یهایHEHP و HEH با غلظ تهای متفاوت در مراحل هیپوکلریت سدیم واستخراج قلیایی انجام گرفت. در هر کدام از خمیرهای رنگبری شده درصد آلفاسلولز، لیگنین، درجه پلیمریزاسیون وخاکستر تعیین و بهترین شرایط رنگبری به لحاظ ویژگی خمیر ح لشدنی رنگبری شده برای ساقه ذرت در توالیHEHPبا مقادیر (۶%) P(%2) -H2(%4) -E(%3/5) -H1
بود که درصد آلفاسلولز خمیر حاصل ۹۲ درصد تعیین شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.