مقاله جداسازی اتانول از محلول مدل به روش تراوش تبخیری و بررسی اثر پارامترهای غلظت و شدت جریان بر روند جداسازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی اتانول از محلول مدل به روش تراوش تبخیری و بررسی اثر پارامترهای غلظت و شدت جریان بر روند جداسازی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی اتانول از محلول مدل به روش تراوش تبخیری و بررسی اثر پارامترهای غلظت و شدت جریان بر روند جداسازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی اتانول از محلول مدل به روش تراوش تبخیری و بررسی اثر پارامترهای غلظت و شدت جریان بر روند جداسازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی اتانول از محلول مدل به روش تراوش تبخیری و بررسی اثر پارامترهای غلظت و شدت جریان بر روند جداسازی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

در این تحقیق، هدف استفاده از محلول حاوی اتانول ، ملاس و آب بعنوان مدل برای محیط کشت تخمیری در فرآیند جداسازی اتانول به روش تراوش تبخیری است. و اثر پارامتر های غلظت قند باقیمانده (ملاس) و همچنین اثر شدت جریان عبوری از سطح غشاء بر شار( Flux ) و انتخاب پذیری ( Selectivity ) غشاء بررسی گردید. در آزمایشات از غشاء PDMSبا ضخامت ۱۰m مساحت ۰/۰۱۳۲m2استفاده شد. در مرحله اول شار و انتخاب پذیری غشاء در غلظت های قند ۲۵، ۵۰ و ۷۵ گرم بر لیتر، دمای ۳۰ درجه سانتیگراد و غلظت اولیه اتانول ۱۰ % حجمی بررسی شد و تغییرات فلاکس و ، سلکتیویته با کاهش غلظت اتانول در محلول مشاهده گردید. بیشترین فلاکس غشاء ۰/۲۴۳ کیلوگرم بر مترمربع ساعت درغلظت قند ۵۰ گرم بر لیتر بدست آمد و بیشترین سلکتیویته غشاء ۵/۸۷ در غلظت قند ۷۵ گرم بر لیتر مشاهده گردید. سپس در مرحله دوم تغییرات شار و انتخاب پذیری در شدت جریان های مختلف با اعداد رینولدز ۵۰۰، ۱۵۰۰ و ۲۰۰۰ ،۱۰۰۰ ، بررسی گردید. غلظت قند در تمام آزمایشات مرحله دوم ۵۰ گرم بر لیتر، غلظت اولیه اتانول ۵% حجمی و دما ۳۰ درجه سانتیگراد بوده است. بیشترین فلاکس در این مرحله ۰/۲۴۱کیلوگرم بر مترمربع ساعت و در رینولدز ۱۵۰۰ حاصل شد و بیشترین سلکتیویته ۵/۷۲در رینولدز ۵۰۰ مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.