مقاله بررسی نقش تکنیک خوراک دهی بر خواص لاتکس های تهیه شده از وینیل استات و ۲- اتیل هگزیل اکریلات


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نقش تکنیک خوراک دهی بر خواص لاتکس های تهیه شده از وینیل استات و ۲- اتیل هگزیل اکریلات دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش تکنیک خوراک دهی بر خواص لاتکس های تهیه شده از وینیل استات و ۲- اتیل هگزیل اکریلات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش تکنیک خوراک دهی بر خواص لاتکس های تهیه شده از وینیل استات و ۲- اتیل هگزیل اکریلات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش تکنیک خوراک دهی بر خواص لاتکس های تهیه شده از وینیل استات و ۲- اتیل هگزیل اکریلات :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

پلیمریزاسیون امولسیونی یکی از روش های سنتز پلیمرها می باشد . این روش پلیمریزاسیون قابلیت بالایی در سنتز کوپلیمرهای با ریز ساختارهای مختلف دارا می باشد و بسته به تکنیک خوراک دهی می توان کوپلیمرهایی با ساختار اتفاقی , دسته ای , پیوندی و ; سنتز نمود.. مورفولوژی بدست آمده برای ذرات سنتز شده به روش امولسیونی نقش بسزایی درخواص نهایی این ذرات ایفا می کند . پارامترهای زیادی از جمله تکنیک خوراک دهی تاثیر زیادی بر مورفولوژی ذرات و در نتیجه خواص ن هایی لاتکس دارا می باشند . دراین کار نقش دو روش خوراک دهی به صورت افزایش ناگهانی و افزایش مرحله ای بر خواص نهایی لاتکس های تهیه شده از مونومرهای و ینیل استات و ۲-اتیل هگزیل اکریلات از جمله کشش سطحی ، رفتار حرارتی و توزیع اندازه ذرات لاتکس مورد بررسی قرار گرفته است که نتایج بیانگر نقش مؤثر نحوه خوراک دهی و چگونگی افزایش اجزاء به محیط واکنش بعنوان یک پارامتر سینتیکی در خواص نهایی محصول م یباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.