مقاله بهینهسازی محیط کشت رشد و تخمیر ملاس چغندرقند به منظور تولید الکل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهینهسازی محیط کشت رشد و تخمیر ملاس چغندرقند به منظور تولید الکل دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینهسازی محیط کشت رشد و تخمیر ملاس چغندرقند به منظور تولید الکل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینهسازی محیط کشت رشد و تخمیر ملاس چغندرقند به منظور تولید الکل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینهسازی محیط کشت رشد و تخمیر ملاس چغندرقند به منظور تولید الکل :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
این تحقیق با هدف بهینه سازی محیط کشت و تخمیر تولید الکل انجام شده است. ابتدا سه نمونه ملاس بررسی شد وبهترین آنها (ملاس خوی) بدلیل بیشترین بازدهی (% ۴/۵اتانول) برای تولید الکل انتخاب شد. در ادامه، بهینه سازی شرایط محیط کشت و تخمیر با استفاده از همین ملاس و ۵۲۰۹Saccharomyces serevisiae PTCCو بررسی تاثیرنیترات و فسفات، غلظت خمیرمایه و غلظت ملاس انجام شد و محیط کشت رشد و در نهایت، تخمیر بهینه پیشنهاد گردید. نتایج حاصل از تخمیر با شرایط بهینه، میزان الکل تولیدی را به % ۵/۱۱افزایش داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.