مقاله طراحی و بهینه سازی فرایند خنک کاری (Coolling) محصولات اکسترودری


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی و بهینه سازی فرایند خنک کاری (Coolling) محصولات اکسترودری دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی و بهینه سازی فرایند خنک کاری (Coolling) محصولات اکسترودری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی و بهینه سازی فرایند خنک کاری (Coolling) محصولات اکسترودری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی و بهینه سازی فرایند خنک کاری (Coolling) محصولات اکسترودری :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

امروزه بدلیل تنوع تولید و نیازمندیهای فنی ضرورت اصلاح تجربی و طراحی فرآیند حرارتی خنکاری محصولات اکسترودری اجتناب ناپذیر میباشد بویژه اگر خط تولید موجود برای محصولات با ضخامت و ابعاد کم طراحی شده باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.