مقاله بررسی تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری شیر پاستوریزه بر شاخص پروتئولیز و میزان هیدرولیز پروتئین های شیر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری شیر پاستوریزه بر شاخص پروتئولیز و میزان هیدرولیز پروتئین های شیر دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری شیر پاستوریزه بر شاخص پروتئولیز و میزان هیدرولیز پروتئین های شیر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری شیر پاستوریزه بر شاخص پروتئولیز و میزان هیدرولیز پروتئین های شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری شیر پاستوریزه بر شاخص پروتئولیز و میزان هیدرولیز پروتئین های شیر :
تعداد صفحات:۱۱
چکیده:
این تحقیق به منظور ارزیابی اثر درجه حرارت و زمان نگهداری شیر پاستوریزه بر روند فعالیت پروتئولیتیک شیر ، با استفاده از طرح فاکتوریل کامل ۳ × ۳انجام پذیرفت. به طوریکه شیر پاستوریزه در سه سطح درجه حرارت(۵، ۱۶، ۲۵درجه سانتیگراد ) و در سه سطح زمان نگهداری ( ۱،۲،۳ روز) از نظر pH و درصد افزایش ازت غیر کازئینی بهپروتئین خام نسبت به روز آغازین مورد ارزیابی قرار گرفت . نتایج این تحقیق با احتساب دامنه اطمینان ۹۵ درصد حاکی از تاثیر معنادار متغییرهای فوق ب رpH و درصد تغییر ازت غیر کازئین به پروتئین خام می باشد. به طوریکه با افزایشدرجه حرارت و زمان نگهداریpH کاهش و درصد ازت غیر کازئینی به پروتئین خام افزایش می یابد. بررسی تغییرات پروتئین شیر بر رویSDS-PAGE(20-10درصد اکریل آمید ) حاکی از تاثیر عوامل فوق بر کاهش فراکسیونهای کازئین و تولی د محصولات هیدرولیز شده می باشد . شایان ذکر است که پروتئین های – و لاکتوآلبومین – لاکتوگلبولین دستخوش پروتئولیز واقع نمی شوند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.