مقاله تدوین چهارچوب نظارت بر سیاستهای کلی توسعه علم و فناوری ایران براساس مدل ارزیابی تنظیمات نهادی در نظام ملی نوآوری


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تدوین چهارچوب نظارت بر سیاستهای کلی توسعه علم و فناوری ایران براساس مدل ارزیابی تنظیمات نهادی در نظام ملی نوآوری دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تدوین چهارچوب نظارت بر سیاستهای کلی توسعه علم و فناوری ایران براساس مدل ارزیابی تنظیمات نهادی در نظام ملی نوآوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تدوین چهارچوب نظارت بر سیاستهای کلی توسعه علم و فناوری ایران براساس مدل ارزیابی تنظیمات نهادی در نظام ملی نوآوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تدوین چهارچوب نظارت بر سیاستهای کلی توسعه علم و فناوری ایران براساس مدل ارزیابی تنظیمات نهادی در نظام ملی نوآوری :

تعداد صفحات:۲۲

چکیده:

مقاله حاضر در زمینه چگونگی ارزیابی و نظارت بر سیاستهای کلی توسعه علم و فناوری ایران تهیه گردیدهاست. در این مقاله با تشریح لزوم سیاستگذاری کلان توسط نهادی فرابخشی، همچنین نیاز به نظارت و ارزیابی آننهاد بر سیاستهای اتخاذ شده ، الگوی ارزیابی تنظیمات نهادی در نظام ملی نوآوری به عنوان الگوی بهینه نظارتو ارزیابی معرفی می گردد . با توجه به خاستگاه این الگو، مراحل بومی شدن آن بیان شده، در ادامه با توجه بهاقدامات اجرایی برای پیاده سازی الگو ، به نتایج آماری تجزیه و تحلیل های انجام گرفته اشاره می شود . بر طبق آنتجزیه و تحلیل ها مهمترین نهادهای سیاستی و مهمترین ابزارهای سیاستی برای توسعه فناوری برمبنایسیاستهای کلی جمهوری اسلامی ایران معرفی می گردند . با بررسی میزان تأثیر ابزارهای سیاستی تبیین شده درتحقق اهداف توسعه علم و فناوری، مشخص گردید که ابزارهایی بیشترین اثر را بر تحقق اهداف کلان علم و فناوریدر کشور دارند و نظارت بر بکارگیری آن ابزارها و وضع سیاستهای عملیاتی مناسب دراین راستا برای کشور اولویتجدی دارد . این ابزاره ا عبارتند از : تقویت زیرساختهای فناوری اطلاعات ، تعیین راهبرد فناوری در سطح ملی وبخش های صنعتی ، اطلاع رسانی در زمینه راهبرد فناوری ، یادگیری مادام العمر و کارآیی فرآیندهای اداری وشایسته سالاری . همچنین نهادهایی که بیشترین سهم را در تحقق اهداف علم و فناوری در کشور، از طریقبکارگیری ابزارهای سیاستی و وضع سیاستهای عملیاتی مناسب، دارند به ترتیب اولویت عبارتند از : وزارت صنایعو معادن ، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، وزارت نفتو وزارت نیرو . لاجرم نظارت کلان باید در درجه اول متمرکز بر این نهادها اعمال شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.