مقاله مطالعه پارامترهای موثر برفرآوری دانه جو به وسیله دستگاه غلتک بخاری


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه پارامترهای موثر برفرآوری دانه جو به وسیله دستگاه غلتک بخاری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه پارامترهای موثر برفرآوری دانه جو به وسیله دستگاه غلتک بخاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه پارامترهای موثر برفرآوری دانه جو به وسیله دستگاه غلتک بخاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه پارامترهای موثر برفرآوری دانه جو به وسیله دستگاه غلتک بخاری :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

دانه جو به دلیل داشتن نشاسته قابل هضم بالا به عنوان یک منبع اصلی انرژی در جیره غذایی دام به کار می رود این دانه به دلیل داشتن پوسته سختی به نام پریکارپ قبل از مصرف دام نیازمند فرآوری است به منظور عمل آوری جو با دستگاه غلتک بخاری و تعیین پارامترهای موثر بر کمیت و کیفیت محصول فرآوری شده پس از ساخت دستگاه غلتک بخاری آزمایشات مورد نیاز برروی نمونه واریته بینام صرت گرفت پارامترهای مورد نیاز شام لسرعت دورانی غلتک در سه سطح ۲۵۰، ۳۰۰ ، ۳۵۰ دور بردقیقه فاصله بین دو غلتک در ۲ سطح ۰/۸ و ۱/۳ میل یمتر و زمان بخاردهی در ۴ سطح ۹، ۱۲ و ۱۵ و ۲۰ دقیقه و در سه تکرار در قالب طرح فاکتوریل اسپلیت مورد ارزیابی قرارگرفت. پس از انجام آزمایشات شاخص فرآوری و آنالیز وزنی ذرات تشکیل دهنده هر نمونه و شاخص فرآوری اندازه گیری شد. آنالیز وزنی ذرات تشکیل دهنده هر آزمایش با استفاده از دستگاه غربال لرزان انجام گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.