مقاله بررسی ساختار میکروسکوپی و خواص مکانیکی الیاژ الومینیم – منیزیم عملیات حرارتی شده در حالت نیمه جامد


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ساختار میکروسکوپی و خواص مکانیکی الیاژ الومینیم – منیزیم عملیات حرارتی شده در حالت نیمه جامد دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ساختار میکروسکوپی و خواص مکانیکی الیاژ الومینیم – منیزیم عملیات حرارتی شده در حالت نیمه جامد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ساختار میکروسکوپی و خواص مکانیکی الیاژ الومینیم – منیزیم عملیات حرارتی شده در حالت نیمه جامد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ساختار میکروسکوپی و خواص مکانیکی الیاژ الومینیم – منیزیم عملیات حرارتی شده در حالت نیمه جامد :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

در فرایند حالت نیمه جامد الیاژ به درجه حرارتی که فاز جامد و مایع در حال تعادل هستند حرارت داده می شود و سپس تحت یک فرایند تغییر فرم قرارمیگیرد این فرایندمزایایی را مانند کاهش تنش جریان درحین عملیات تغییر فرم نسبت به روشهای تغییر فرم سنتی ریختهگری فورجینگ دارد الیاژهایی که برای فرایند نیمه جامد استفاده می شود معمولا سری ۲XXX و یا ۷XXX هستند. تا بحال کاری برروی الیاژهای الومینیم سری ۵XXX درحالت نیمه جامد انجام نشده است. دراین بررسی ابتدا الیاژی الومینیم با ۳/۵% منیزیم ریخته گری شده و سپس در یک پرس هیدرولیک به مقدار ۲۰ تا ۴۰ درصد تحت تغییر فرم سرد قرارگرفته ا ست. نمونه های کارسرد شده در درجه حرارتهای ۵۰۰ تا ۶۵۰ درجه سانتی گراد در حالت نیمه جامد برای مدت زمانهای مختلف از ۱۰ تا ۶۰ دقیقه تحت عملیات حرارتی قرارگرفته اند. بعد از عملیات حرارتی ساختار میکروسکوپی نمونه های مختلف بررسی و سختی آنها اندازه گیری شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.