تطابق معماری و شهرسازی سنتی ایران با اصول پایداری آیین نامه زیست محیطی Leed ( مورد پژوهش: اقلیم گرم و خشک )


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تطابق معماری و شهرسازی سنتی ایران با اصول پایداری آیین نامه زیست محیطی Leed ( مورد پژوهش: اقلیم گرم و خشک ) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تطابق معماری و شهرسازی سنتی ایران با اصول پایداری آیین نامه زیست محیطی Leed ( مورد پژوهش: اقلیم گرم و خشک )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تطابق معماری و شهرسازی سنتی ایران با اصول پایداری آیین نامه زیست محیطی Leed ( مورد پژوهش: اقلیم گرم و خشک )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تطابق معماری و شهرسازی سنتی ایران با اصول پایداری آیین نامه زیست محیطی Leed ( مورد پژوهش: اقلیم گرم و خشک ) :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده مقاله:

در برابر مسایل و مشکلات به وجود آمده جهان معاصر و با استناد به تحقیقاتی که به عمل آمده و کمبود ساختمان هایی با معیار پایداری و استانداردهای بین المللی در ایران معاصر و در پی هشدارهای دانشمندان نسبت به عواقب تغییرات شرایط اقلیمی ( افزایش درجه حرارت، جاری شدن سیل، خشکسالی، تسریع روند ذوب یخچال های قطبی، کاهش تنوع موجودات زنده) و افزایش روزافزون مصرف سوخت های فسیلی در جهان، انرژی های تجدید شونده سازگار با شرایط اقلیمی، اهمیتی بیش از پیش می یابند. امروزه با افزایش جمعیت و ساخت ساختمان های بی کیفیت و با طول عمر پایین و بدون شاخصه های پایداری و کاهش منابع تجدید ناپذیر، نیاز به طراحی بناهای پایدار، هماهنگ و سازگار با طبیعت همچون معماری سنتی و گذشته ایران، بیش از پیش احساس می شود. معماری پایدار با شناخت محیط و به وجود آوردن معماری سازگاری با طبیعت از میزان اتلاف انرژی در ساختمان ها می کاهد و آسایش بیشتری برای شهروندان حاصل به وجود می آورد. در سال های اخیر بیانیه ها و مقالات متعددی در زمینه اصول معماری پایدار توسط محققان مختلف در سراسر دنیا به رشته تحریر درآمده است . اغلب این بیانیه ها با اختلاف اندک موضوعاتی را در زمینه تشویق طراحان به حفاظت از انرژی و نیز در نظر گیری ویژگی های محلی مکان و کار با کاربران ساختمان و جوامع اطراف آن تثبیت نموده اند . معماران انگلیسی، این اصول را با استفاده از مثال های مختلف از طراحی ساختمان در اروپا انگلستان و امریکا نشان داده اند. ایشان بر فراگیری از معماری بومی تاکید زیادی داشتند، معماری که در تجربه نسل ای متمادی ساکن یک منطقه و اقلیم ویژه در آن نهفته است. از این رو ما به بررسی عوامل پایدار درخانه های قدیمی در اقلیم گرم و خشک می پردازیم . در این مقاله هدف هماهنگ کردن استانداردهای طراحی Leed با اقلیم ایران می باشد، که روش گردآوری اطلاعات از طریق اسناد کتابخانه ای و مقالات خارجی است و می توان نتیجه گرفت که منطبق کردن استانداردهای پایدار محیط زیست با بوم و اقلیم رابطه ی مستقیم دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.