بررسی پارامترهای تاثیر گذار در شناسایی هویت معماری ایرانی در معماری ساختمان های دولتی (نمونه موردی سفارتخانه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پارامترهای تاثیر گذار در شناسایی هویت معماری ایرانی در معماری ساختمان های دولتی (نمونه موردی سفارتخانه) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پارامترهای تاثیر گذار در شناسایی هویت معماری ایرانی در معماری ساختمان های دولتی (نمونه موردی سفارتخانه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پارامترهای تاثیر گذار در شناسایی هویت معماری ایرانی در معماری ساختمان های دولتی (نمونه موردی سفارتخانه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پارامترهای تاثیر گذار در شناسایی هویت معماری ایرانی در معماری ساختمان های دولتی (نمونه موردی سفارتخانه) :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

دیپلماسی یکی از عوامل مهم نشان دهنده هویت یک حکومت است که تاریخچه های دیرین و به قدرت تاریخچه شهرها دارد. بناهای دیپلماتیک نماینده یک کشور بیگانه در پایتخت یا در شهرهای مهم کشور میزبان هستند و زمین آنها خاک کشور بیگانه محسوب می شود و دولت ها در امور داخلی آنها دخالت نمی کنند. مهمترین عامل در طراحی چنین فضایی تصویری است که کشور مهمان می خواهد در کشور میزبان ارایه کند و مهمترین بنای دیپلماتیک سفارتخانه است که این بخش از سفارت، حفاظت شده و دسترسی به آن کنترل شده است. تصور اولیه بر این است که سفارتخانه باید مثل قلعه ای نفوذناپذیر باشد؛ اما با توجه به اینکه هر سفارتخانه ای در داخل و خارج از ایران تمثیلی است ازخانه آن کشور؛ جایی است که نه صرفا مسایل سیاسی بلکه تمام مسایل فرهنگی مربوط به ایران و کشور میهمان مطرح می شود و در نتیجه طرح ساختمان آن باید حس دعوت کنندگی را به مخاطب ایرانی وغیر ایرانی القاء کند؛ مثل این است که خیابان امتداد پیدا کرده و وارد خانه شده است. هدف از این پژوهش بررسی ارزیابی نحوه کاربرد هویت معماری سفارتخانه های ایران می باشد. این تحقیق از نوع کاربردی و توسعه ای و روش تحقیق به صورت پیمایشی و روش گردآوری اطلاعات به صورت مطالعات کتابخانه ای و تحقیق میدانی انجام گرفته است. روش کار در این پژوهش بر مبنای علوم محض یا کیفی نیز از منابع کتابخانه بهره گرفته شده است. در این تحقیق نوشتاری به بررسی و ارایه راهکار برای طراحی ساختمان های دولتی بخصوص سفارتخانه که تداعی کننده فرهنگ بومی یک کشور می باشند می پردازد. از جمله اهدافی دیگری که دنبال می شود نشان دادن فرهنگ ایران به سایرکشورها و ارتباط قوی و موثر دو کشور در زمینه های علمی اقتصادی رشد فرهنگ و تکنولوژی می باشد. در این مقاله سعی بر این است که ابتدا تعاریف در زمینه معماری فضاهای دیپلماتیک برون مرزی با محوریت سفارتخانه ارایه شود و در نهایت با بررسی معماری ایرانی در این زمینه و ویژگی نمونه های اجرا شده؛ مولفه های تاثیر گذار معماری ایرانی در طراحی فضاهای دیپلماتیک تبیین شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.