مقاله بررسی انتی اکسیدانهای طبیعی فنولیک و روشهای استخراجی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی انتی اکسیدانهای طبیعی فنولیک و روشهای استخراجی آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی انتی اکسیدانهای طبیعی فنولیک و روشهای استخراجی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی انتی اکسیدانهای طبیعی فنولیک و روشهای استخراجی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی انتی اکسیدانهای طبیعی فنولیک و روشهای استخراجی آن :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

امروزه یکی از زمینه های مهم تحقیقاتی کنترل وضعیت سلامتی انسان است انتی اکسیدانهای طبیعی موجوددر رژیم غذایی مقاومت نسبت به صدمات اکسیدانی را افزایش میدهد و تاثی رقابل توجهی بر سلامتی انسان دارد انتی اکسیدانهای غذایی مانند اسکورباتها توکوفرولها کاروتنوئیدها به خوبی شناخته شده اند و نقش آنها در سلامتی واضح و روشن است فنولهای گیاهی به علت پیچیدگی ماهیت شیمایی و حضور گسترده در مواد گیاهی هنوز به طور کامل مورد مطالعه قرارنگرفته است منابع گسترده مورد مطالعه از انتی اکسیدان طبیعی در میوه ها و سبزیجات، دانه ها، غلات ، حبوبات ، انواع توت، شراب، چای، پیازو روغن زیتون گیاهان معطر و سبوس یافت می شوند همچنین تلاش برای شناسایی و ارزیابی انتی اکسیدانها در محصولات فرعی کشاورزی، چای گیاهی، روغنهای دانه سرد فشرده محصولات هیدرولیز شده برگهای خوراکی و سایر مواد خام غنی از انتی اکسیدانهای فنولی که دارای اهمیت و پتانسیل کاربردی برای ارتقا سلامت و پیشگیری در برابر صدمات ناشی از رادیکال ها هستند ادامه دارد در این مقاله در نظر است به بررسی انتی اکسیدانهای فنولی و روشهای استخراجی آن بپردازیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.