تاثیر ارتفاع و شرایط اکولوژیک بر ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه دارویی بومادران Achillea millefolium در حوزه استان مرکزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر ارتفاع و شرایط اکولوژیک بر ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه دارویی بومادران Achillea millefolium در حوزه استان مرکزی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر ارتفاع و شرایط اکولوژیک بر ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه دارویی بومادران Achillea millefolium در حوزه استان مرکزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر ارتفاع و شرایط اکولوژیک بر ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه دارویی بومادران Achillea millefolium در حوزه استان مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر ارتفاع و شرایط اکولوژیک بر ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه دارویی بومادران Achillea millefolium در حوزه استان مرکزی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

در نظر گرفتن ویژگی های محیطی محل رویش گیاه در طبیعت می تواند بر میزان و کیفیت مواد موثره و اسانس گیاهان تاثیر داشته باشد. بومادران با نام علمی Achillea millefolium یکی از گونه های با ارزش دارویی و صنعتی موجود در مراتع ایران و متعلق به خانواده کاسنی Asteraceae است و اسانس آن عمدتا در صنایع داروسازی، بهداشتی و آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد. در این تحقیق به بررسی ترکیبات اسانس مرحله گلدهی گونه بومادران در ۴ رویشگاه به ارتفاعات ۱۷۵۰ متر؛ ۱۸۹۰ متر، ۱۹۲۵ متر، ۲۱۵۷ متر واقع در شهرستان اراک، استان مرکزی پرداخته شد. در هر رویشگاه به فاصله ۳۰۰ متر از ۳ نقطه به روش سیستماتیک تصادفی اقدام به جمع آوری نمونه گیاهی در مرحله گلدهی گردید و پس از خشک کردن در سایه، اسانس گیری به روش تقطیر با آب توسط دستگاه کلونجر انجام شد. جهت شناسایی ترکیبات از دستگاه کروماتوگرافی گازی طیف سنج جرمی GC/MS استفاده شد. همچنین جهت بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک و ارتباط آن ها با کمیت و کیفیت اسانس این گیاه، نمونه برداری از خاک نیز در ۳ تکرار در مجاور گیاه تا عمق ۱۵ سانتیمتری انجام شد. در مجموع ۲۹ ترکیب در اسانس مرحله گلدهی این گیاه شناسایی شد. نتایج نشان داد که بالاترین درصد اسانس مربوط به ارتفاع ۱۷۵۰ متری و کمترین درصد اسانس مربوط به ارتفاع ۱۸۹۰ متری می باشد. همچنین ترکیب ۱,۸ ۵/۱۸% – cineole و ترکیب caryophyllene oxide 2/15% به ترتیب دارای بیشترین درصد بودند. همچنین نتایج، حاکی از همبستگی معنی دار میان ۷ ترکیب اسانس این گیاه و عناصر خاک بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.