پایداری عملکرد دانه ژنوتیپ های منتخب گندم نان مبتنی بر روشهای رگرسیونی و ناپارامتریک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
پایداری عملکرد دانه ژنوتیپ های منتخب گندم نان مبتنی بر روشهای رگرسیونی و ناپارامتریک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پایداری عملکرد دانه ژنوتیپ های منتخب گندم نان مبتنی بر روشهای رگرسیونی و ناپارامتریک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پایداری عملکرد دانه ژنوتیپ های منتخب گندم نان مبتنی بر روشهای رگرسیونی و ناپارامتریک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پایداری عملکرد دانه ژنوتیپ های منتخب گندم نان مبتنی بر روشهای رگرسیونی و ناپارامتریک :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
به منظور تعیین پایداری و عکس العمل ژنوتیپ های منتخب گندم نان در اقلیم گرم و خشک جنوب ایران، ۳۰ ژنوتیپ گندم نان در مناطق اهواز، داراب، دزفول، ایرانشهر، خرمآباد و زابل به همراه ۲ رقم به عنوان شاهد (چمران و چمران۲) در قالب طرح آلفا لاتیس در ۴ تکرار و در دو سال زراعی متوالی (۹۴-۱۳۹۲) ارزیابی شدند. نتایج مربوط به تجزیه واریانس مرکب، وجود تفاوت معنیدار در سطح احتمال ۱% بین ژنوتیپ ها، محیط ها و اثر متقابل ژنوتیپ و محیط را نشان داد. با توجه به معنیدار شدن اثر متقابل ژنوتیپ × محیط، آمارههای پایداری مبتنی بر رگرسیون، نظیر روش رگرسیونی فینلی و ویلکینسون، ضریب تشخیص یا تبیین پینتوس، روش رگرسیونی ابرهارت و راسل و نیز روشهای ناپارامتری، نظیر روشهای میانگین رتبه، انحراف معیار رتبه و نسبت شاخص عملکرد مورد محاسبه قرار گرفتند. بر اساس آماره های یاد شده ژنوتیپ های ۳، ۱۳ و ۱۴ به ترتیب با میانگین عملکرد ۶۰۵۳، ۶۱۹۸ و ۶۱۰۸ کیلوگرم در هکتار، در اکثر روشها به عنوان ژنوتیپ های پایدار معرفی و توصیه میشوند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.