ارزیابی منحنی شکست سازه های فولادی دارای قاب خمشی متوسط در اثر خرابی پیش رونده حین زلزله های حوزه نزدیک گسل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی منحنی شکست سازه های فولادی دارای قاب خمشی متوسط در اثر خرابی پیش رونده حین زلزله های حوزه نزدیک گسل دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی منحنی شکست سازه های فولادی دارای قاب خمشی متوسط در اثر خرابی پیش رونده حین زلزله های حوزه نزدیک گسل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی منحنی شکست سازه های فولادی دارای قاب خمشی متوسط در اثر خرابی پیش رونده حین زلزله های حوزه نزدیک گسل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی منحنی شکست سازه های فولادی دارای قاب خمشی متوسط در اثر خرابی پیش رونده حین زلزله های حوزه نزدیک گسل :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
خرابی پیشرونده یک اتفاق با احتمال وقوع کم می باشد و برای وقوع آن احتیاج به بارگذاری غیرعادی رای شروع تخریب اولیه در یک سازه همراه با کمبود پیوستگی و شکل پذیری کافی برای مقاومت در برابر گسترش تخریب میباشد. تخریب پیش رونده یک تخریب متوالی است که آسیب موضعی را به تخریب با مقیاس بزرگ در یک سازه مرتبط می کند. گسیختگی موضعی را می توان به صورت از دست رفتن ظرفیت باربری یک یا تعداد بیشتری از اجزای سازه ای که قسمتی از کل سیستم سازه ای هستند، تعریف نمود. هدف از این مقاله، ارزیابی منحنی شکست سازههای فولادی دارای قاب خمشی در اثر خرابی پیش رونده حین زلزلههای حوزه نزدیک گسل میباشد. در نرم افزار OpenSees انجام شده و تحلیل تاریخچه زمانی غیرخطی افزایشی برروی مدلها انجام گرفتهاست. حدود تعیین شده برای تغییر مکان جانبی نسبی برای حالات فرو گذشت مختلف از آیین نامه ASCE41-06 استفاده شده است. سپس منحنی شکست سازهها برای دو حالت با و بدون در نظر گرفتن خرابی پیشرونده ترسیم گردیده و با حذف تک ستون بحرانی در همان تحلیل برای تمامی مقادیر افزایشی هر زلزله، DCR ستون های باقی مانده از هر ساختمان مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج بدست آمده ازمقایسه دو ساختمان با دو منحنی شکست متفاوت نشان میدهد که سطح سرویس LS برای ساختمانی که با %۱۰ خطای اجرایی مدل شده است از لحاظ DCR ، %۲۱/۲۱و برای سطح سرویس CP، %۹/۵۲ بیشتر از ساختمانی که به طور صحیح مدل شده، می باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.