بازخوانی هندسه فراکتال در معماری پارامتریک و نقش پذیری آن از معماری اسلامی نمونه مطالعاتی مسجد گوهرشاد مشهد


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بازخوانی هندسه فراکتال در معماری پارامتریک و نقش پذیری آن از معماری اسلامی نمونه مطالعاتی مسجد گوهرشاد مشهد دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بازخوانی هندسه فراکتال در معماری پارامتریک و نقش پذیری آن از معماری اسلامی نمونه مطالعاتی مسجد گوهرشاد مشهد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بازخوانی هندسه فراکتال در معماری پارامتریک و نقش پذیری آن از معماری اسلامی نمونه مطالعاتی مسجد گوهرشاد مشهد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بازخوانی هندسه فراکتال در معماری پارامتریک و نقش پذیری آن از معماری اسلامی نمونه مطالعاتی مسجد گوهرشاد مشهد :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

امروزه با پیشرفت تکنولوژی ، طراحی معماری از روش سنتی خود فاصله گرفت و تغییراتی شگرف در روند طراحی معماری رخ داد و علاوه برجایگزین شدن آن توسط طراحی های مدرن جریان هایی از جمله معماری پارامتریک ایجاد شد. هندسه فراکتال یکی از اصول طراحی مشترک میان طراحی های سنتی گذشته و معماری مدرن است. این مقاله به بازخوانی کاربرد این نوع هندسه در معماری پارامتریک میپردازد. بر اساس مطالعات اولیه در گذشته نیز با استفاده از هندسه فراکتال طرح های سنتی بسیاری ساخته شده اند که از جمله آنها میتوان به آرایه داخلی مسجد گوهرشاد اشاره کرد. این پژوهش به دنبال پاسخگویی به دو پرسش است که ایا میتوان با بازخوانی هندسه فراکتال مشترک میان طراحی های گذشته و مدرن با استفاده از تکنولوژی جدید و طراحی مدرن امروزی معماری گذشته ایران را احیا ساخت آیا امکان تعریفی جدید از طرح های سنتی گذشته در قالب الگوریتم های مدرن وجود دارد لذا در این پژوهش، هندسه مورد استفاده در آرایه داخلی مسجد گوهرشاد تحلیل شده است و هندسه به دست آمده ازآن در چهارچوب اصول معماری پارامتریک و با زبان الگوریتم باز تعریف شد . روش تحقیق مورد استفاده در این پژوهش از نوع تاریخی توصیفی و با راهبرد شبیه سازی رایانهای بوده است که در آن منابع مطالعاتی مورد توصیف و تحلیل قرار گرفته اند. جهت بررسی – درستی تحلیل هندسی مورد مطالعه، الگوریتم به وسیله افزونه گرس هاپر در نرم افزار راینو مورد ارزیابی قرار می گیرد. نتایج حاکی از آن است که می توان بار دیگر با توجه به وجه مشترک بین طراحی گذشته و مدرن امروزی با استفاده از تکنولوژی جدید ، معماری اصیل ایرانی را احیا ساخت و آثار اصیل سنتی ایرانی را بازخوانی و به زبان معماری مدرن روز ترجمه نمود تا بتوان عملکرد های جدید بر آن افزود و یا حتی با تلفیقی به ایده های نو، پرورش داد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.