اثر عوامل پذیرش فناوری بر تمایل به استفاده مستمر کاربران از برنامه های کاربردی پزشکی با تاکید بر نقش میانجی رضایت کاربران(مطالعه موردی: اعضای هییت علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر عوامل پذیرش فناوری بر تمایل به استفاده مستمر کاربران از برنامه های کاربردی پزشکی با تاکید بر نقش میانجی رضایت کاربران(مطالعه موردی: اعضای هییت علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر عوامل پذیرش فناوری بر تمایل به استفاده مستمر کاربران از برنامه های کاربردی پزشکی با تاکید بر نقش میانجی رضایت کاربران(مطالعه موردی: اعضای هییت علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عوامل پذیرش فناوری بر تمایل به استفاده مستمر کاربران از برنامه های کاربردی پزشکی با تاکید بر نقش میانجی رضایت کاربران(مطالعه موردی: اعضای هییت علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر عوامل پذیرش فناوری بر تمایل به استفاده مستمر کاربران از برنامه های کاربردی پزشکی با تاکید بر نقش میانجی رضایت کاربران(مطالعه موردی: اعضای هییت علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران) :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

تعداد کاربران استفاده کننده از برنامه های کاربردی روزبهروز و با سرعت بالا در حال افزایش هستند و این مسیله بازار را به سمتی سوق میدهد که داشتن لااقل یک برنامه کاربردی برای هر شرکت یا سازمانی که بخواهد برند خود را به معرض نمایش درآورد و از رقبای خود عقب نماند، الزامی خواهد بود. ازجمله برنامه های کاربردی که امروزه توجه کاربران را به خود جلب کرده است برنامه های کاربردی پزشکی است. هدف پژوهش حاضر اثر عوامل پذیرش فناوری بر تمایل به استفاده مستمر کاربران از برنامه های کاربردی پزشکی با تاکید بر نقش میانجی رضایت کاربران (مطالعه موردی: اعضای هییت علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران) بوده است. روش اجرای پژوهش حاضر توصیفی و طرح پژوهش همبستگی از نوع معادلات ساختاری بود. جامعه آماری پژوهش حاضر کلیه اعضای هییت علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران بودند که ۳۶۱ نفر ( ۴۶ نفر از اساتید، ۳۱۵ نفر دانشجو) از آنان در پژوهش شرکت کردند. ابزار اندازه گیری استفاده شده در این پژوهش پرسشنامه های سودمندی ادراکشده، اعتماد، نفوذ اجتماعی، انتظار تلاش کم، رضایت کاربر و تمایل به استفاده مستمر بودند. پایایی و روایی ابزارها با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ، پایایی ترکیبی روایی واگرا موردبررسی قرار گرفت که نتایج به دست آمده نشان از پایایی و روایی موردقبول برای ابزارها داشت. جهت تجزیه وتحلیل داده ها از همبستگی و روش معادلات ساختاری با نرمافزار اسمارت پیالاس استفاده گردید. نتایج نشان داد که تاثیر نفوذ اجتماعی، ادراک از سودمندی، انتظار تلاش کم و اعتماد بر رضایت کاربران برنامه های کاربردی پزشکی مثبت و معنادار است. تاثیر رضایت کاربران بر تمایلاستفاده مستمر کاربران از برنامه های کاربردی پزشکی مثبت و معنادار است. بنابراین نفوذ اجتماعی، ادراک از سودمندی، انتظار تلاش و اعتماد از طریق رضایت کاربران بر تمایل استفاده مستمر کاربران از برنامه های کاربردی پزشکی تاثیر دارند. بنابراین، بازخورد مثبت افراد سرشناس از برنامه های کاربردی، سودمند بودن برنامه برای کاربرانش، برآورده کردن انتظار کاربران با تلاش کم و معتبر بودن برنامه های کاربردی پزشکی منجر به افزایش رضایت کاربران و در نتیجه تمایل به استفاده مستمر آنان از برنامه های کاربردی پزشکی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.