ارزیابی تاثیر استراتژی های مدیریت دانش بر افزایش خلاقیت و عملکرد سازمانی (مطالعه موردی: کارکنان اداره کل ثبت احوال ارومیه)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی تاثیر استراتژی های مدیریت دانش بر افزایش خلاقیت و عملکرد سازمانی (مطالعه موردی: کارکنان اداره کل ثبت احوال ارومیه) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی تاثیر استراتژی های مدیریت دانش بر افزایش خلاقیت و عملکرد سازمانی (مطالعه موردی: کارکنان اداره کل ثبت احوال ارومیه) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیر استراتژی های مدیریت دانش بر افزایش خلاقیت و عملکرد سازمانی (مطالعه موردی: کارکنان اداره کل ثبت احوال ارومیه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی تاثیر استراتژی های مدیریت دانش بر افزایش خلاقیت و عملکرد سازمانی (مطالعه موردی: کارکنان اداره کل ثبت احوال ارومیه) :
تعداد صفحات :۲۶
چکیده مقاله:
در حال حاضر برای توسعه؛ منابع اقتصادی، طبیعی، و نیروی انسانی به تنهایی کارساز نیست و اگر منبع و عامل اصلی که دانش است، وجود نداشته باشد، توسعه ای تحقق نخواهد یافت. در عصر کنونی مهمترین سرمایه های یک سازمان دانش، خلاقیت و عملکرد سازمانی کارکنان آن می باشد. سازمان هایی که از این موهبت برخوردار هستند با چالش های موجود در سازمان بهتر عمل می کنند و در عرصه رقابت موفق تر عمل می کنند. عصر حاضر، عصر تحولات و تغییرات شگرف در سازمان ها می باشد عصری است که نیازمند داشتن نیروی انسانی خلاق و نوآور و دانش گرا جهت رسیدن به آرمان ها و اهداف عالی سازمان است و برای قرار گرفتن سازمان ها در این مسیر نیازمند دانش، خلاقیت و عملکرد نیروی انسانی می باشد. هدف از تحقیق حاضر ارزیابی تاثیر استراتژی های مدیریت دانش بر افزایش عملکرد و خلاقیت سازمانی کارکنان اداره ثبت احوال شهرستان ارومیه می باشد. این تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نظر ماهیت و روش گردآوری داده ها، توصیفی-پیمایشی می باشد جامعه آماری تحقیق حاضر کلیه کارکنان اداره ثبت احوال شهرستان ارومیه می باشد و روش نمونه گیری به صورت تمام شماری می باشد. حجم نمونه برابر با حجم جامعه به تعداد ۹۷ نفر در نظر گرفته شد. در مجموع تعداد ۹۱ پرسشنامه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج تجزیه و تحلیل با استفاده از نرم افزار SPSS و SMART-PLS میزان تاثیر گذاری در فرضیه اول ۲۸ درصد، در فرضیه دوم، ۳۲ درصد، در فرضیه سوم، ۲۸ درصد، در فرضیه چهارم، ۴۰ درصد و در فرضیه پنجم نیز ۲۶ درصد می باشد و تمامی فرضیات تایید گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.