مکانیابی تصفیه خانه فاضلاب با استفاده از تکنیک TOPSIS و تصمیم گیری چند متغیره بر پایه ملاحظات پدافند غیر عامل(مطالعه موردی: شهر مشهد)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مکانیابی تصفیه خانه فاضلاب با استفاده از تکنیک TOPSIS و تصمیم گیری چند متغیره بر پایه ملاحظات پدافند غیر عامل(مطالعه موردی: شهر مشهد) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مکانیابی تصفیه خانه فاضلاب با استفاده از تکنیک TOPSIS و تصمیم گیری چند متغیره بر پایه ملاحظات پدافند غیر عامل(مطالعه موردی: شهر مشهد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مکانیابی تصفیه خانه فاضلاب با استفاده از تکنیک TOPSIS و تصمیم گیری چند متغیره بر پایه ملاحظات پدافند غیر عامل(مطالعه موردی: شهر مشهد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مکانیابی تصفیه خانه فاضلاب با استفاده از تکنیک TOPSIS و تصمیم گیری چند متغیره بر پایه ملاحظات پدافند غیر عامل(مطالعه موردی: شهر مشهد) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

امروزه اصول و مبانی پدافند غیر عامل پیش از احداث و بهره برداری از سازه ها با کاربریهای مختلف به دلیل پیشرفت تهدیدات نظامی و غیر نظامی (مخاطرات طبیعی و غیر طبیعی) مد نظر میباشد. اعمال اصول و ملاحظات پدافند غیر عامل در حوزه انتخاب محل استقرار اماکن حیاتی نظیر تصفیه خانه فاضلاب از پیچیده گی خاصی برخوردار است. در این راستا، از معیارهای مختلفی به منظور ایجاد تصمیم بهینه استفاده میشود. در این مقاله، هدف تعیین برترین مکان احداث تصفیهخانه فاضلاب بر اساس اصول و معیارهای پدافند غیر عامل در شهر مشهد میباشد. از اینرو ۲۲ معیار معرفی و توسط پرسشنامه ارزیابی میشود. انتخاب، سطح بندی، اعطاء امتیاز و تعیین اوزان معیارها بر اساس نظر ۱۵ کارشناس متخصص به امور مکانیابی و دفاع غیر عامل انجام میشود. تکنیک TOPSIS جهت تجزیه و تحلیل معیارها مورد استفاده قرار میگیرد. بدین منظور چهار سناریو به ترتیب در غرب مشهد و طبرسی شمالی و علاوه بر این دو تصفیه خانه موجود سیدی و طرق اتخاذ شد. هر کدام از این پیشنهادات دارای امتیاز متفاوت در معیارهای مختلف است که تصمیمگیری را در شرایط معمول دچار مشکل میکند. از این جهت، مدل TOPSIS جهت ارزیابی سناریوهای مختلف بر اساس ارزش و اوزان مکان، مورد استفاده قرار گرفت و در بین آنها سناریو برتر معرفی شد. نتایج این تحقیق نشان داد که سناریو طبرسی شمالی با ضریب ترجیح ۰.۷گزینه برتر و سناریو غربی با ضریب ترجیح ۰.۳۱ در بدترین شرایط قرار دارند و به ترتیب سناریو طرق و سیدی دارای ضریب ۰.۵۴ و ۰.۳۵ بر پایه میانگین امتیازات کارشناسان خبره پدافند غیر عامل هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.