بررسی نتایج سنجش آمادگی تحصیلی کودکان و سلامت جسمی شهرستان خلیل آباد در بدو ورود به دبستان در سال تحصیلی ۹۰-۱۳۸۹


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نتایج سنجش آمادگی تحصیلی کودکان و سلامت جسمی شهرستان خلیل آباد در بدو ورود به دبستان در سال تحصیلی ۹۰-۱۳۸۹ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نتایج سنجش آمادگی تحصیلی کودکان و سلامت جسمی شهرستان خلیل آباد در بدو ورود به دبستان در سال تحصیلی ۹۰-۱۳۸۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نتایج سنجش آمادگی تحصیلی کودکان و سلامت جسمی شهرستان خلیل آباد در بدو ورود به دبستان در سال تحصیلی ۹۰-۱۳۸۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نتایج سنجش آمادگی تحصیلی کودکان و سلامت جسمی شهرستان خلیل آباد در بدو ورود به دبستان در سال تحصیلی ۹۰-۱۳۸۹ :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

آینده هر جامعه به سلامت کودکان آن وابسته است و جامعه ای پایدار خواهد ماند که در حفظ و نگهداری و تربیت کودکانشان موفق باشد. سنجش آماد گی تحصیلی پیش از ورود کودکان به سیستم آموزشی رسمی در بسیاری از کشورهای جهان مورد توجه قرا گرفته است . در مجموع ، آزمون سنجش آماد گی تحصیلی ، توانایی کودک را برای سازگاری با الزامات نظام آموزشی کشور و مدرسه و نیز فراگیری محتوای برنامه های آموزشی مورد سنجش و توجه قرار می دهد. روش پژوهش : بررسی حاضر از نوع توصیفی – مقطعی می باشد جمعیت مطالعه، شامل ۷۶۳ کودک ۶ ساله متقاضی ورود به دبستان در سال ۱۳۸۹ در شهرستان خلیل آباد بودند که در پایگاه سنجش از جهت سلامت جسمی و ارزیابی مقدماتی بررسی شند و اطلاعت حاصل توسط نرم افزار spss آنالیز گردید. نتایج: از مجموع ۷۶۳ مورد، ۲۴۹ نفر ساکن شهر ۳۲/۶۳% و ۵۱۴ نفر ساکن روستا ۶۷۳۷% بودند تعداد دختران ۳۶۹ نفر ۴۸/۳۶% و پسران ۳۹۴ نفر ۵۱/۶۴% بود. یافته ها نشان داد که ۳/۹۶% نمونه ها از لحاظ قد به سن صدک ۳ و کمتر ۵۴/۴% از لحاظ BMI صدک ۵ و کمتر ۱۷/۱۴% دارای مشکل بینایی ۰/۷۹% دارای مشکل شنوایی، ۶۲/۸۹% دارای دندان پوسیده، ۴/۹۵%دارای دندان کشیده شده و ۰/۲۵ درصد دارای دندان پر شده بودند. هیچ کدام از نمونه ها مشکل رشک و شپش و کچلی سر نداشتند از لحاظ سلامت جسمی، ۰/۲۵ درصد دارای بیماری قلبی و آسم، ۲/۱۲ درصد صرع و ۱/۵۶% دارای اختلال رفتاری بودند. بحث و نتیجه گیری: شناسایی زودهنگام بیماری ها و سایر اختلالات در کودکان و برنامه ریزی برای برطرف ساختن آنها از اولویت بالایی برخوردار است، چرا که با انجام این آزمون ها می توانیم به بهبود سلامت و سیر تحصیلی و موفقیت کودکان کمک نماییم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.