طراحی و ساخت یک نانو حسگر الکترو شیمیایی سنجش آسکوربیک اسید در صنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
طراحی و ساخت یک نانو حسگر الکترو شیمیایی سنجش آسکوربیک اسید در صنایع غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد طراحی و ساخت یک نانو حسگر الکترو شیمیایی سنجش آسکوربیک اسید در صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی و ساخت یک نانو حسگر الکترو شیمیایی سنجش آسکوربیک اسید در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن طراحی و ساخت یک نانو حسگر الکترو شیمیایی سنجش آسکوربیک اسید در صنایع غذایی :
تعداد صفحات :۵
چکیده مقاله:
در این کار تحقیقاتی یک حسگر الکترو شیمیایی جدید به جهت اندازه گیری کاتالیستی آسکوربیک اسید بر سطح الکترود اصلاح شده گرافیت اصلاح شده بصورت، گرافیت/ زیولیتCu2+/ معرفی شده است.این الکترود اصلاح شده برای بررسی اندازه گیری و مطالعه اسید آسکوربیک، با استفاده از ولتامتری چرخه ایی ، پیشنهاد گردید. این حسگر جدید در دمای اتاق ساخته شد و در pH بهینه ۲ بافر بریتون رابینسون، پس از بهینه شدن پارامترهای شیمیایی و دستگاهی مورداستفاده قرار گرفت.کالیبراسیون خطی برای اسید آسکوربیک در محدوده ی غلظت ۱ تا ۱۰ و ۴۰ تا ۵۰۰ نانو مولار بدست آمد.حد تشخیص (LOD) این حسگر به میزان ۰/۳۳ نانو مولار محاسبه گردید. نتایج نشان میدهد که حسگر طراحی شده، قدرت تشخیص و اندازه گیری اسید آسکوربیک را در نمونه آب میوه بدون مزاحمت های جانبی را دارا می باشد که نشان دهنده صحت و دقت مناسب تجزیه ای روش ارایه شده می باشد..
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.