تهیه پلیمر قالب مولکولی به شیوه الکتروپلیمریزاسیون و استفاده از آن در طراحی و ساخت نانوحسگر الکتروشیمیایی گالیک اسید


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تهیه پلیمر قالب مولکولی به شیوه الکتروپلیمریزاسیون و استفاده از آن در طراحی و ساخت نانوحسگر الکتروشیمیایی گالیک اسید دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تهیه پلیمر قالب مولکولی به شیوه الکتروپلیمریزاسیون و استفاده از آن در طراحی و ساخت نانوحسگر الکتروشیمیایی گالیک اسید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تهیه پلیمر قالب مولکولی به شیوه الکتروپلیمریزاسیون و استفاده از آن در طراحی و ساخت نانوحسگر الکتروشیمیایی گالیک اسید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تهیه پلیمر قالب مولکولی به شیوه الکتروپلیمریزاسیون و استفاده از آن در طراحی و ساخت نانوحسگر الکتروشیمیایی گالیک اسید :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

طی این تحقیق یک نانوحسگرالکتروشیمیایی بر پایه ی پلیمرقالب مولکولی جهت اندازه گیری و جداسازی گالیک اسید در نمونه های آبمیوه طبیعی طراحی شد. برای تهیه حسگر الکتروشیمیایی از نانوکامپوزیت کربن سرامیکی اصلاح شده با نانولوله های کربنی چنددیواره بهره برده شد، این نانوکامپوزیت به روش سل ژل و در محیط ازمایشگاه تهیه گردید. سطح الکترود کربن سرامیکی با لایه ای آنیلین به روش الکتروپلیمریزاسیون و در حضور گالیک اسید پوشش داده شد. مولکول هایالگو در حین پلیمریزاسیون و تشکیل زنجیره های پلیمری به دام می افتند.. پس از استخراج گالیک اسید از ماتریس پلیمری، لایه ای از پلیمر قالب مولکولی ایجاد گردید، با توجه به اختصاصی بودن جایگاه ها، تنها به مولکول های گالیک اسید در این قالب ها قرار خواهد گرفت. به منظور بهینه سازی شرایط جداسازی و اندازه گیری گالیک اسید در محلول متغیرهای pH محلول پیش تغلیظ و مدت زمان قرار گیری نانوحسگر در محلول پیش تغلیظ و دمای محلول انتخاب گردیدند و با روش آماری طراحی مرکب مرکزی مورد مطالعه قرار گرفت.در ادامه با استفاده از روش ولتامتری پالستفاضلی، تحت شرایط بهینه یک محدوده خطی ۱۰/۰ – ۵۰۰/۰ µM توسط الکترود کربن سرامیک اصلاح شده با پلیمرقالب-مولکولی و نانولوله کربنی حدتشخیص برای اندازه گیری گالیک اسید برابر با ۵/۶ µM تعیین گردید. درنهایت کارایی روش پیشنهادی جهت جداسازی و اندازه گیری گالیک اسید در چهار نمونه آبمیوه تجاری مورد ارزیابی قرارگرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.