انکپسولاسیون مواد معطر به منظور نگهداشت – رهایش
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
انکپسولاسیون مواد معطر به منظور نگهداشت – رهایش دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد انکپسولاسیون مواد معطر به منظور نگهداشت – رهایش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی انکپسولاسیون مواد معطر به منظور نگهداشت – رهایش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن انکپسولاسیون مواد معطر به منظور نگهداشت – رهایش :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
عطرها و اسانس های روغنی، مایعات فراری هستند که به روشهای طبیعی یا صنعتی سنتز می شوند. این مواد با توجه به رایحه خوش ناپایدار بوده و با تغییرات محیطی سریعا دچار تغییر می شوند. فرآیند انکپسولاسیون عطرها به منظور افزایش پایداری و حفظ رایحه آن ها می باشد. انتخاب نوع حامل نقش بسزایی در این فرآیند دارد. این حامل ها به دو دسته کلی آلی و غیرآلی تقسیم می شوند. از عوامل مهم در میزان افزایش بازده فرآیند انکپسولاسیون انتخاب نوع حامل می باشد. روش های انکپسولاسیون به چهار روش عمده فیزیکی، فیزیکی-شیمیایی، شیمیایی و مکانیکی تقسیم می شوند . در این مطالعه به بررسی فرآیند انکپسولاسیون، انواع حامل ها، روش های انکپسولاسیون و بیان یک روش جهت انکپسولاسیون مواد معطر در هیدروکسی آپاتیت پرداخته شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.