پیش بینی رضایت زناشویی براساس الگوهای ارتباطی و تنظیم هیجان در زنان متاهل مراجعه کننده به خانه های سلامت منطقه ۲ تهران


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پیش بینی رضایت زناشویی براساس الگوهای ارتباطی و تنظیم هیجان در زنان متاهل مراجعه کننده به خانه های سلامت منطقه ۲ تهران دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پیش بینی رضایت زناشویی براساس الگوهای ارتباطی و تنظیم هیجان در زنان متاهل مراجعه کننده به خانه های سلامت منطقه ۲ تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پیش بینی رضایت زناشویی براساس الگوهای ارتباطی و تنظیم هیجان در زنان متاهل مراجعه کننده به خانه های سلامت منطقه ۲ تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پیش بینی رضایت زناشویی براساس الگوهای ارتباطی و تنظیم هیجان در زنان متاهل مراجعه کننده به خانه های سلامت منطقه ۲ تهران :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

هدف پژوهش حاضر پیش بینی رضایت زناشویی براساس الگوهای ارتباطی و تنظیم هیجان در زنان متاهل بود. روش پژوهش،توصیفی و از نوع همبستگی بود. جامعه آماری شامل کلیه زنان متاهل مراجعه کننده به خانه های سلامت منطقه ۲ شهر تهران درسال ۱۳۹۵ بودند که ۲۵۰ نفر به صورت نمونه گیری تصادفی انتخاب شدند. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه های رضایتزناشویی انریچ، الگوهای ارتباطی (CPQ) و پرسشنامه تنظیم شناختی هیجان (CERQ) استفاده شد. داده ها از طریق همبستگیپیرسون، رگرسیون چندگانه گام به گام و نرم افزار SPSS-22 تجزیه و تحلیل شدند. نتایج همبستگی نشان داد که رابطه مثبت ومعناداری بین رضایت زناشویی با الگوی ارتباطی سازنده متقابل و راهبردهای مثبت تنظیم هیجان و رابطه منفی و معناداری بینرضایت زناشویی با الگوی ارتباطی اجتناب متقابل، توقع – کناره گیری و راهبردهای منفی تنظیم هیجان وجود دارد (p> 0/01).همچنین نتایج رگرسیون گام به گام نشان داد که (به غیراز الگوی اجتناب متقابل) الگوهای ارتباطی سازنده متقابل و توقع/کناره گیریو همچنین راهبردهای مثبت و منفی تنظیم هیجان باهم ۳۹/۱% از واریانس رضایت زناشویی را تبیین می کنند. با توجه به یافته های پژوهش می توان نتیجه گرفت که الگوهای ارتباطی و راهبردهای تنظیم هیجان توان پیش بینی رضایت زناشویی را دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.