بررسی اثر پخت بر روی خواص نوری و ضد میکروبی نانو اکسید روی سنتز شده به روش هم رسوبی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر پخت بر روی خواص نوری و ضد میکروبی نانو اکسید روی سنتز شده به روش هم رسوبی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر پخت بر روی خواص نوری و ضد میکروبی نانو اکسید روی سنتز شده به روش هم رسوبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر پخت بر روی خواص نوری و ضد میکروبی نانو اکسید روی سنتز شده به روش هم رسوبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر پخت بر روی خواص نوری و ضد میکروبی نانو اکسید روی سنتز شده به روش هم رسوبی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در این مطالعه نانو ذرات اکسید روی به روش هم رسوبی و ارزان سنتز شده و در دو دمای مختلف خشک شدند. بررسی خواص نوری و ضد میکروبی نانو ذرات سنتز شده توسط دستگاه میکروسکوپ الکترونی روبشی نشر میدانی، طیف سنج پراش اشعه ایکس و روش نفوذ در چاهک انجام شد. نتایج نشان می دهد که با افزایش دمای خشک کردن نانو ذرات، اندازه ذرات افزایش یافته و خواص ضد میکروبی کاهش پیدا می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.