بررسی آزمایشگاهی تاثیر میانقاب بنایی بر رفتار لرزه ای قاب خمشی فولادی در دو حالت بدون بازشو و دارای بازشو پنجره


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آزمایشگاهی تاثیر میانقاب بنایی بر رفتار لرزه ای قاب خمشی فولادی در دو حالت بدون بازشو و دارای بازشو پنجره دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آزمایشگاهی تاثیر میانقاب بنایی بر رفتار لرزه ای قاب خمشی فولادی در دو حالت بدون بازشو و دارای بازشو پنجره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آزمایشگاهی تاثیر میانقاب بنایی بر رفتار لرزه ای قاب خمشی فولادی در دو حالت بدون بازشو و دارای بازشو پنجره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آزمایشگاهی تاثیر میانقاب بنایی بر رفتار لرزه ای قاب خمشی فولادی در دو حالت بدون بازشو و دارای بازشو پنجره :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

به دلیل پیچیده بودن روش طراحی دیوارها با مصالح بنایی و فقدان یک مدل مناسب، به طور معمول میانقاب ها را به عنوان اعضای غیر سازه ای در نظر گرفته واز آنها در آنالیز و طراحی سازه چشم پوشی می شود. هر چند چشم پوشی کردن از اثر میانقاب ها از نقطه نظر مقاومت می تواند بهتر باشد. چرا که این دیوارها با مقاومت اضافی که به قاب می دهند، در تحمل نیروی زلزله و در نتیجه پایداری کلی سازه تاثیر مثبتی دارند. ولی نادیده گرفتن میانقاب همیشه درست نیست، بدین شکل که میانقاب با افزایش سختی قاب میان پر باعث می شود که آن قاب سهم بیشتری از نیروی جانبی زلزله را جذب کند. علاوه بر سختی، مقاومت، زمان تناوب، نیروهای داخلی و سایر خصوصیات قاب های میانپر با قاب های خالی مشابه تفاوت دارد. و بر همین اساس تصمیم بر ساخت سه نمونه قاب فولادی با دیتایل های مختلف به صورت، ( قاب فولادی خالی بدون میانقاب، قاب فولادی دارای میانقاب با آجر رسی ۱۰ سانتی متری و قاب فولادی دارای میانقاب با آجر رسی ۱۰ سانتی متری با ایجاد بازشو پنجره ) گرفته شد. و نمونه ها بعد از ساخت و قرارگیری در آزمایشگاه تحت آزمایش پوش قرار گرفتند. و بعد از اعمال جابجایی و خرابی های ایجاد شده به تحلیل و بررسی نمونه های مورد آزمایش پرداخته شد. نتیجه شد که وجود میانقاب آجری باعث افزایش ۴۰ % در مقاومت نهایی و ۲۱ % در سختی به سازه شد، و بازشو باعث کاهش ۹% در مقاومت نهایی و ۱۳ % در سختی گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.