بررسی پیدایش و تحول مخروط افکنه های دامنه ی جنوبی میشو داغ آذربایجان شرقی با تاکید بر فعالیتهای نیوتکتونیکی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پیدایش و تحول مخروط افکنه های دامنه ی جنوبی میشو داغ آذربایجان شرقی با تاکید بر فعالیتهای نیوتکتونیکی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پیدایش و تحول مخروط افکنه های دامنه ی جنوبی میشو داغ آذربایجان شرقی با تاکید بر فعالیتهای نیوتکتونیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پیدایش و تحول مخروط افکنه های دامنه ی جنوبی میشو داغ آذربایجان شرقی با تاکید بر فعالیتهای نیوتکتونیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پیدایش و تحول مخروط افکنه های دامنه ی جنوبی میشو داغ آذربایجان شرقی با تاکید بر فعالیتهای نیوتکتونیکی :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

مخروط افکنه ها از جمله اشکالی هستند که تحت تاثیر عوامل زمین ساختی و اقلیمی شکل میگیرند. این اشکال به تغییرات تکتونیکی بسیار حساس بوده و آثار آن را در خود ثبت میکنند. منطقه مورد مطالعه: دامنههای جنوبی میشو داغ میباشد که در شمال دریاچه ارومیه واقع شده است( ۳۸°۰۵ تا ۳۸ ° ۲۵ عرض شمالی و ۴۵° ۲۱ تا ۴۶° ۰۰ طول شرقی). با توجه به استمرار فعالیتهای تکتونیکی در دوران کواترنر و عصر حاضر در منطقه مورد مطالعه، مخروط-افکنههای منطقه شواهد خوبی برای بررسی این گونه حرکاتاند. در پیدایش و تحول مخروط افکنه های منطقه، عوامل مختلفی نظیر آب و هوا، وسعت حوضه آبریز، لیتولوژی، وضعیت تکتونیک و … به صورت سیستماتیک موثر است. در این تحقیق از تصاویر ماهوارهای، نقشه ۱:۲۵۰۰۰۰توپوگرافی، نقشه ی ۱: ۱۰۰۰۰۰ زمین شناسی و نرم افزارهای Arc Gis, excel و شاخص های ژیومورفولوژیکی استفاده شده است. مطالعه شاخصهای کمی ژیومورفولوژی نشان دهنده فعال بودن تکتونیک در منطقه میباشد، به عنوان نمونه میانگین شاخص Smf برای منطقه مورد مطالعه ۱/۱۸ است که نشان دهنده این است که منطقه از لحاظ تکتونیکی در مرحله فعال قرار دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.