بررسی بیان ژنAlPKL در پاسخ به شرایط تنش شوری و ریکاوری پس از حذف تنش در بافت های گیاه شور زیست آلوروپوس لیتورالیس


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی بیان ژنAlPKL در پاسخ به شرایط تنش شوری و ریکاوری پس از حذف تنش در بافت های گیاه شور زیست آلوروپوس لیتورالیس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی بیان ژنAlPKL در پاسخ به شرایط تنش شوری و ریکاوری پس از حذف تنش در بافت های گیاه شور زیست آلوروپوس لیتورالیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی بیان ژنAlPKL در پاسخ به شرایط تنش شوری و ریکاوری پس از حذف تنش در بافت های گیاه شور زیست آلوروپوس لیتورالیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی بیان ژنAlPKL در پاسخ به شرایط تنش شوری و ریکاوری پس از حذف تنش در بافت های گیاه شور زیست آلوروپوس لیتورالیس :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

شوری، یکی از خطرناک ترین عوامل محیطی محدود کننده ی تولید در گیاهان زراعی است که اثرات منفی آن ناشی از افزایش یون های Na+ و Cl- است. این یون ها به واسطه ی متوقف کردن مکانیسم های مختلف گیاه، شرایط را برای حیات آن دشوار می سازند و در نهایت منجر به مرگ گیاه می شوند. ژن ها به جهت ایجاد پاسخهای مقاومتی به تنش در مسیرهای مختلف فیزیولوژیکی دارای اهمیت فراوان میباشند. ژن رمز دهنده پروتیین های PKL از این قبیل می باشد که بیان سایر ژنهای عامل مقاومت را تنظیم میکنند. مطالعه ژنتیکی رونوشت ها در هالوفیت آلوروپوس لیتورالیس، به عنوان یک منبع ژنتیکی بسیار با ارزش، زمینه ای را برای بهبود ژنتیکی گیاهان حساس به شوری فراهم می کند. از این رو در مطالعه حاضر، آزمون بیان ژن کاندید با استفاده از توالی EST، تحت شرایط نرمال و تنش شوری به روش qRT-PCR انجام پذیرفت. نتایج نشان داد که ژن PKL تحت شرایط تنش به طور اختصاصی در بافت برگی افزایش بیان قابل توجهی داشت، در حالی که در بافت ریشه کاهش بیان مشاهده شد. بنابراین می توان نتیجه گرفت که، ژن کاندید در بافت برگی، احتمالا دارای قدرت پاسخگویی بیشتری به شرایط تنش می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.