مطالع خصوصیات کیفی زعفران Crocus sativus L تحت تاثیر انواع کودهای زیستی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالع خصوصیات کیفی زعفران Crocus sativus L تحت تاثیر انواع کودهای زیستی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالع خصوصیات کیفی زعفران Crocus sativus L تحت تاثیر انواع کودهای زیستی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالع خصوصیات کیفی زعفران Crocus sativus L تحت تاثیر انواع کودهای زیستی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالع خصوصیات کیفی زعفران Crocus sativus L تحت تاثیر انواع کودهای زیستی :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
به منظور بررسی تاثیر کاربرد کودهای زیستی بر خصوصیات کیفی گیاه زعفران Crocus sativus L ، آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در دانشگاه بیرجند در سال های ۱۳۹۳ و ۱۳۹۴ انجام شد فاکتورها شامل بیوآمینو پالیس ۳ لیتر در هکتار ، اسید هیومیک ۲۰۰ میلی گرم بر لیتر، یارامیلا کمپلکس ۵۰ کیلوگرم در هکتار و شاهد بدون مصرف کود بود. نتایج تجزیه داده ها نشان داد که اثر کودهای مختلف بر میزان پیکروکروسین، سافرانال و کروسین زعفران معنی دار P> 0/01 بود. بالاترین خصوصیات کیفی زعفارن شامل محتوی پیکروکروسین، کروسین و سافرانال برا یکاربرد بیو آمینو پالیس به ترتیب با ۸۷/۴۱ ، ۲۵۰، ۳۲/۴۸ بدست آمد. بدین ترتیب، با مصرف کودهای زیستی می توان علاوه بر کاهش آلودگی های زیست محیطی از طریق کاهش مصرف کودهای شیمیایی که گامی مهم در راستای دستیابی به اصول کشاورزی پایدار و کاهش آلودگی های زیست محیطی محسوب می شود موجب بهبود کیفی خصوصیات زراعی زعفران شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.