فراتحلیل پژوهش های کیفی(قدرت رنگ دهی) زعفران ایران و جهان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فراتحلیل پژوهش های کیفی(قدرت رنگ دهی) زعفران ایران و جهان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فراتحلیل پژوهش های کیفی(قدرت رنگ دهی) زعفران ایران و جهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فراتحلیل پژوهش های کیفی(قدرت رنگ دهی) زعفران ایران و جهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فراتحلیل پژوهش های کیفی(قدرت رنگ دهی) زعفران ایران و جهان :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

پژوهش های کیفی زعفران، مربوط به ارزیابی مقادیر مواد موثر بر قدرت رنگ دهی زعفران (کروسین و کروستین، پیکروکروسین و سافرانال) بر روی زعفران ایران و جهان در سال های اخیر اهمیت بیشتری یافته است.. به دلیل پراکندگی و تفاوت موجود در نتایج آزمایش های مختلف و جهت دستیابی به نتیجه منسجم، در این بررسی از رهیافت فراتحلیل استفاده شده است. به این منظور از میان ۴۳ مطالعه بررسی شده، در ایران و جهان، تعداد ۲۹ مطالعه که قابلیت فراتحلیل داشتند، انتخاب و تجزیه فراتحلیل شدند. نتایج بدست آمده فرض صفر تفاوت مواد کیفی ذکر شده در نمونه زعفران کشورهای مختلف را تایید کرد. بیشترین اثر مربوط به مقدار سافرانال سه کشور برتر به ترتیب، یونان g=7/208 کشور آذربایجان g=7/591 و نیوزلند g=5/496 بدست آمده و بیشترین اثر مربوط به مقدار کروسین به ترتیب، اسپانیا g=7/591 ایران g=4/758 و ایتالیا g=4/140 بدست آمده و بیشترین اثر مربوط به مقدار پیکروکروسین به ترتیب، اسپانیا g=6/353 ، هند g=6/130 و ایران g=5/586 بدست آمده است.مطالعات همگن بوده و خطای انتشار نشان ندادند. با توجه به میزان تولید زعفران ایران می توان نتیجه گرفت بالاترین کیفیت زعفران جهان مربوط به ایران است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.