راهبردهای توسعه و ارتقای فرآوری زعفران با رویکرد تحلیل عوامل استراتژیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
راهبردهای توسعه و ارتقای فرآوری زعفران با رویکرد تحلیل عوامل استراتژیک دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد راهبردهای توسعه و ارتقای فرآوری زعفران با رویکرد تحلیل عوامل استراتژیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی راهبردهای توسعه و ارتقای فرآوری زعفران با رویکرد تحلیل عوامل استراتژیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن راهبردهای توسعه و ارتقای فرآوری زعفران با رویکرد تحلیل عوامل استراتژیک :
تعداد صفحات :۱۸
چکیده مقاله:
به منظور شناسایی نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدهای کانال توزیع زعفران، در این مطالعه از رویکرد تحلیل عوامل استراتژیک استفاده شد. اطلاعات موردنیاز از طریق مصاحبه حضوری و تکمیل پرسشنامه تخصصی با مدیران و کارشناسان شرکت های تولیدکننده و صادرکننده زعفران در شهرهای مشهد و تربت حیدریه جمع آوری گردید. نتایج ماتریس عوامل داخلی نشان داد که غلبه نقاط قوت بر ضعف قرار دارند و بر طبق نتایج ماتریس عوامل خارجی نیز وضعیت غلبه نقاط فرصت بر تهدید قرار دارد. نتایج حاصل از ماتریس تحلیل وضعیت نشانگر تنوع و رقابتی بودن راهبردهای فاکتور فرآوری زعفران است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.