راهبردهای توسعه و ارتقای فرآوری زعفران با رویکرد تحلیل عوامل استراتژیک


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 راهبردهای توسعه و ارتقای فرآوری زعفران با رویکرد تحلیل عوامل استراتژیک دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد راهبردهای توسعه و ارتقای فرآوری زعفران با رویکرد تحلیل عوامل استراتژیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی راهبردهای توسعه و ارتقای فرآوری زعفران با رویکرد تحلیل عوامل استراتژیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن راهبردهای توسعه و ارتقای فرآوری زعفران با رویکرد تحلیل عوامل استراتژیک :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

به منظور شناسایی نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدهای کانال توزیع زعفران، در این مطالعه از رویکرد تحلیل عوامل استراتژیک استفاده شد. اطلاعات موردنیاز از طریق مصاحبه حضوری و تکمیل پرسشنامه تخصصی با مدیران و کارشناسان شرکت های تولیدکننده و صادرکننده زعفران در شهرهای مشهد و تربت حیدریه جمع آوری گردید. نتایج ماتریس عوامل داخلی نشان داد که غلبه نقاط قوت بر ضعف قرار دارند و بر طبق نتایج ماتریس عوامل خارجی نیز وضعیت غلبه نقاط فرصت بر تهدید قرار دارد. نتایج حاصل از ماتریس تحلیل وضعیت نشانگر تنوع و رقابتی بودن راهبردهای فاکتور فرآوری زعفران است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.