بهینه سازی شرایط عصاره گیری از گلبرگ گل زعفران توسط امواج فراصوت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بهینه سازی شرایط عصاره گیری از گلبرگ گل زعفران توسط امواج فراصوت دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بهینه سازی شرایط عصاره گیری از گلبرگ گل زعفران توسط امواج فراصوت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی شرایط عصاره گیری از گلبرگ گل زعفران توسط امواج فراصوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بهینه سازی شرایط عصاره گیری از گلبرگ گل زعفران توسط امواج فراصوت :
تعداد صفحات :۱۸
چکیده مقاله:
در این پژوهش بهینه سازی شرایط عصاره گیری از گلبرگ زعفران توسط امواج فراصوت، با استفاده از روش سطح پاسخ و باهدف بیشینه کردن فعالیت آنتی اکسیدانی انجام گرفت.اثرات سه متغیر زمان۵ ، ۲۰، ۳۵ دقیقه، نسبت حلال به نمونه ۲۰، ۵۰، ۸۰ میلی لیتر حلال به گرم نمونه و درصد خلوص های مختلف اتانول اسیدی شده ۲۵، ۶۰، ۹۵ درصد به کمک طرح مرکب مرکزی بر روی این صفت بررسی شد. نتایج تجزیه و تحلیل آماری نشان داد که میتوان برای مدل سازی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره استفاده از نرم افزار Design Expert استفاده کرد.نتایج آنالیز واریانس نشان داد که خاصیت ضدرادیکالی عصاره،از نظر آماری تحت تاثیر درصد خلوص اتانول و نسبت حلال به نمونه به عنوان فاکتور ساده می باشد و همچنین عبارت توان دوم اتانول و برهمکنش های زمان-نسبت و درصد خلوص اتانول-نسبت و همچنین برهمکنش سه تایی در مدل ارایه شده توسط دیزاین اکسپرت از نظر آماری معنی دار بودند. بهینه سازی شرایط عصاره گیری مبین این بود که حداکثر میزان فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره در شرایطی با درصد خلوص اتانول ۴۷/۰۵، زمان ۱۹/۳۴ دقیقه نسبت حلال به نمونه: ۵۰/۷۲ میلی لیتر بر گرم حاصل می گردد. همچنین در این روش برای صفت مورد بررسی اعتبار سنجی مدل پیشنهادی نیز انجام شد. نتایج این اعتبار سنجی ، نشان از کفایت مدل های پیشنهادی داشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.