بررسی امکان تولید متابولیت های ثانویه زعفران Crocus sativus L در سیستم کشت سلولی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی امکان تولید متابولیت های ثانویه زعفران Crocus sativus L در سیستم کشت سلولی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی امکان تولید متابولیت های ثانویه زعفران Crocus sativus L در سیستم کشت سلولی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امکان تولید متابولیت های ثانویه زعفران Crocus sativus L در سیستم کشت سلولی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی امکان تولید متابولیت های ثانویه زعفران Crocus sativus L در سیستم کشت سلولی :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
کلاله زعفران Crocus sativus L دارای ترکیبات دارویی متعددی از جمله کروسین، عامل رنگ؛ پیکروکروسین، عامل طعم و سافرانال، عامل بو می باشد که در صنایع غذایی، آرایشی و دارویی کاربرد دارند. با توجه به پتانسیل های کشت سلولی در تولید مواد دارویی و متابولیت های ثانویه، این مطالعه با هدف القای کالوس و استقرار کشت سلولی در زعفران انجام شد. براین اساس آزمایش های برای القاء کالوس از بنه و تولید کالوس ترد در محیط کشت B5 طراحی شد. نتایج نشان داد که بهترین ترکیب هورمونی جهت القای کالوس، ۴mg/1 2و۴-D و King (1mg/1) و جهت تولید کالوس ترد، ۱mg/1 و ۲و۴-D و mg/1 0/2 Kin است. همچنین در تیمارهای کشت مایع B5، محیط کشت حاوی mg/1 0/5 2و۴-D و mg/1 0/3 Zeatin دارای بیشترین وزن تر سلولی است نتایج آنالیز کروماتوگرافی لایه نازک TLC و اسپکتروفتومتری نشان از موقعیت کشت سلولی در تولید ترکیبات موثره زعفران بخصوص کروسین بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.