اثر کلاله زعفران بر شاخص پراکسیداسیون چربی ران نگهداری شده در فریزر در جوجه هایگوشتی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر کلاله زعفران بر شاخص پراکسیداسیون چربی ران نگهداری شده در فریزر در جوجه هایگوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر کلاله زعفران بر شاخص پراکسیداسیون چربی ران نگهداری شده در فریزر در جوجه هایگوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر کلاله زعفران بر شاخص پراکسیداسیون چربی ران نگهداری شده در فریزر در جوجه هایگوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر کلاله زعفران بر شاخص پراکسیداسیون چربی ران نگهداری شده در فریزر در جوجه هایگوشتی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثر کلاله زعفران بر خصوصیات کیفی گوشت، از ۲۵۰ قطعه جوجه گوشتی در قالب طرح کاملا تصادفی با پنج تیمار و پنج تکرار در هر تیمار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل تیمار شاهد C، تیمار ۰/۰۱۵ گرم در کیلوگرم کلاله زعفران SS15 و تیمار ۰/۰۲۰ گرم در کیلوگرم زعفران SS20 ، تیمار ۰/۰۲۵ گرم در کیلوگرم کلاله زعفران SS25 و تیمار ۰/۰۳۰ گرم در کیلوگرم کلاله زعفران SS30 بود. در طول دوره پرورش جوجه ها بطور آزاد به آب و خوراک دسترسی داشتند در انتهای دوره آزمایش ۴۲ روزگی از نگهداری آب و مالون دی آلدهید در سه بازه زمانی، یک، سی و شصت روز پس از کشتار نگهداری شده در دمای -۲۰ درجه سانتی گراد اندازه گیری شد ظرفیت نگهداری آب به طور معنی داری P> 0/05 در تیمار شاهد پایین تر از سایر تیمارها بود مالون دی آلدهید در تیمار شاهد نسبت به سایر تیمارها بطور معنی دار P> 0/05 بیشترین بود نتایج نشا داد کلاله زعفران دارای اثر آنتی اکسیدانی می باشد و می تواند باعث بهبود کیفیت گوشت ران جوجه ها شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.